Art Kruno

Galerija Slika - Kontakt

POSJETITE NAS

Pronađite nas u srcu Poreča i posjetite našu galeriju na adresi:

Ulica Frane Glavinića 5, Poreč

nAZOVITE

Imate kratko pitanje ili vam treba brza informacija o slici koja vam se sviđa? Nazovite nas na broj niže:

+385 91 546 2022 Marko

pOŠALJITE PORUKU

Zainteresirani se za jednu sliku iz naše galerije, a niste u mogućnosti pozvati? Pošaljite nam poruku na e-mail adresu niže:

info@artkruno.com

O Galeriji

Art Kruno je mala obiteljska galerija slika koja se nalazi u centru starogradske jezgre u Poreču. Svoja smo vrata otvorili prvi put u proljeće 2007. godine, u maloj ulici starog grada odmah pored porečkog Akvariuma.  Galerija je skromna ali puna slika različitih motiva Poreča, Rovinja i ostalih priobalnih gradića u Istri i Hrvatskoj. Uz predivne motive istarskih i mediteranskih pejzaža, u galeriji još možete pronaći jako puno drugih različitih motiva koje je umjetnik naslikao u svojoj slikarskoj karijeri.

Tijekom vaše posjete galeriji, upoznat ćete Nadu, slikarovu ženu koja će vas provesti kroz galeriju I pokazati sve slike koje vam upadnu u oko. Ako imate bilo kakva pitanja vezano za slike, Nada vam je uvijek spremna pomoći I ljubazno odgovoriti na sva vaša pitanja.

Art Kruno galerija slika se nalazi u Poreču, a možete nas pronaći online na našoj internet stranici, na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama. Ako ste kojim slučajem u Istri, naše slike uvijek možete vidjeti u galeriji koju ćete pronaći u srcu starog grada Poreča.
WEB:
Online galerija slika je uvijek dostupna te se nemojte ustručavati poslati nam poruku ili e-mail ukoliko imate kakvih dodatnih pitanja. Nastojat ćemo odgovoriti na vaše upite u najkraćem mogućem roku.
DRUŠTVENE MREŽE:
Nemate vremena napisati mail ili imate samo kratko pitanje vezano za jedno od djela koje ste pronašli u našoj galeriji slika? Zapratite nas na Facebooku ili Instagramu te nam pošaljite poruku i pitajte što god vas zanima.
TELEFON:
Naravno, ako nas želite brzo dobiti i doznati sve što vas zanima o nama i slikama koje se nalaze u galeriji, možete nas i pozvati putem mobilnog ili fiksnog telefona. Nazovite nas putem telefona a dostupnii smo i na Whatsappu i Viberu.
NA ADRESI GALERIJE
Živite u Poreču ili u blizini, ili ste možda u prolazu? Posjetite nas u našoj galeriji slika gdje će vas dočekati gospođa Nada, umjetnikova žena koja vodi Art Kruno Galeriju. Zaputite se u centar starog grada i skrenite u malu ulicu gdje se nalazi porečki Akvarij i Terarij, tamo će Vas dočekati Nada i pokazati vam sve slike koje imamo u galeriji. Možda ćete se složiti sa tvrdnjom da je slika najljepša kada se gleda uživo. Ako imate vremena, osvježite malo svoje oči prekrasnim bojama i motivima slika iz naše galerije. Možda i pronađete pravu sliku koja se idealno uklapa u Vaš Dom.

Radno Vrijeme Galerije Slika

Ljetno Radno Vrijeme
Art Kruno - Galerija slika na platnu - ljetno radno vrijeme

Tijekom perioda kada je aktivno ljetno radno vrijeme, galerija slika je otvorena svim danima uključujući blagdane i državne praznike. U slučaju jake kiše i olujnog nevremena, Galerija će biti zatvorena dok se vrijeme ne stabilizira.

Zimsko Radno Vrijeme
Art Kruno Galerija slika na platnu - zimsko radno vrijeme

Tijekom perioda kada je aktivno zimsko radno vrijeme, galerija je otvorena svim danima uključujući državne praznike i blagdane. Galerija će biti zatvorena u slučaju jake kiše i olujnog vremena.

Lokacija Galerije Slika

Galeriju slika ćete pronaći u centru Poreča, u jednoj od malih ulica starog grada. Najlakše nas je pronaći na način da krenete šetati sa glavnog trga kroz glavnu ulicu Dekumanus i nakon visoke Peterokutne Kule, skrenete odmah lijevo u malu ulicu gdje ćete nas pronaći. Niže možete pogledati gdje se točno nalazimo na karti:

Pratite nas na društvenim mrežama

Pronađite nas i zapratite na Facebooku i Instagramu kako bi bili u toku s novostima i obavijestima o galeriji. Tamo možete vidjeti nove slike na platnu koje će biti dostupne u našoj galeriji slika. Budite u toku s najsvježijim obavijestima o promocijama, popustima i akcijama koje se provode tijekom cijele godine.

© All rights reserved Art Kruno 2021

Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje aktivnosti na stranici i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ove stranice slažete se s korištenjem kolačića koji se mogu koristiti i u oglašivačke svrhe (cookies). Više o tome možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Vaš Art Kruno tim.