Art Kruno

Portreti na platnu

Portreti na platnu

U kategoriji portreti na platnu, pronaći ćete brojne portrete poznatih i popularnih osoba. Pronaći ćete poznate glumce, pjevače i glazbenike poput Clint Eastwooda, Freddie Mercury-ja i Jimi Hendrixa. Većina portreta prikazuje poznate osobe iz 20-og stoljeća koje su najdraži autorovi najdraži umjetnici. Portreti su crtani u boji i u crno bijeloj tehnici, većina je slikana uljem na razvučenom platnu. Niže možete vidjeti sve portrete koji se nalaze u galeriji:

Freddie Mercury

Slika na platnu - Freddie Mercury - Crno bijela tehnika - Art Kruno - portreti na platnu

Slika prikazuje portret Freddie-ja Mercury-ja, poznatog pjevača i frontmena grupe Queen. Portret je crtan uljenim bojama na platnu u crno bijeloj tehnici. Originalna slika je dostupna u galeriji, te postoji mogućnost naručivanja i dorađene reprodukcije.

Telefon: 091 546 2022

Marlon Brando - Kum

Portret Marlon Brando - Kum - Slika na platnu - Art Kruno

Slika prikazuje portret Marlon Branda u njegovoj najpoznatijoj ulozi Don Vita Corleonea u kultnoj filmskoj trilogiji “Kum”. Originalna slika je dostupna u galeriji, te postoji mogućnost naručivanja i dorađene reprodukcije.

Telefon: 091 546 2022

The Rolling Stones

Slika na platnu - Portret Rolling Stones - Art Kruno - portreti na platnu

Slika prikazuje četiri člana legendarne rock grupe “The Rolling Stones.” Na portretu možete vidjeti Keith Richards-a, Charlie Watts-a, Mick Jagger-a i Ronnie Wooda. Originalna slika je dostupna u galeriji, te postoji mogućnost naručivanja i dorađene reprodukcije.

Telefon: 091 546 2022

Queen Band

Slika na platnu - Portret benda Queen - Art Kruno - portreti na platnu

Portret prikazuje članove mega popularnog benda “Queen” na čelu s Freddie-jem u pratnji ostalih članova benda u njihovim danima slave. Originalna slika je dostupna u galeriji, te postoji mogućnost naručivanja i dorađene reprodukcije.

Telefon: 091 546 2022

Al Pacino - Michael Corleone

slike za ured Al Pacino kao Michael Corleone - Art Kruno - Ulje na platnu uvećano

Portret prikazuje glumca Al Pacina u ulozi Michaela Corleonea u jednoj od kultnih scena u jednoj od najboljih filmskih trilogija u povijesti. Naravno riječ je o “Kumu” Martina Scorcesea. Originalna slika je dostupna u galeriji, te postoji mogućnost naručivanja i dorađene reprodukcije.

Telefon: 091 546 2022

David Bowie

Portret David Bowie - crno bijela slika na platnu

Na portretu vidite prikaz Davida Bowie-ja, popularnog britanskog rock-pop pjevača u dvadesetom stoljeću slikanog crno bijelom tehnikom. Originalna slika je dostupna u galeriji, te postoji mogućnost naručivanja i dorađene reprodukcije.

Telefon: 091 546 2022

Axl Rose

Portret Axl Rose

Na ovoj slici se nalazi portret Axl Rose-a, pjevača i frontmena popularne američke grupe “Guns n` Roses”, slikan uljenim bojama na platnu. Originalna slika je prodana početkom godine i nije dostupna u galeriji. Možete naručiti dorađenu reprodukciju ili možete zatražiti od autora da naslika novu sliku. Nova slika neće biti identična kao na fotografiji koju vidite iznad nego će se malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Marilyn Monroe - Crno bijela

Crno bijeli portret Marolyn Monroe

Ovdje je crno bijelom tehnikom prikazana najpoznatija američka plavuša dvadesetog stoljeća Marilyn Monroe koja je svojom ljepotom i osobnošću osvojila srca ljudi diljem svijeta. Originalna slika je prodana i nije dostupna u galeriji. Možete naručiti dorađenu reprodukciju ili možete zatražiti od autora da naslika novu sliku. Nova slika neće biti identična kao na fotografiji koju vidite iznad nego će se malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Bob Marley

Portret Bob Marley

Na slici možete vidjeti portret Bob Marley-ja, reggae pjevača koji je također ostavio veliki trag u povijesti i glazbi tijekom dvadesetog stoljeća. Činio je to svojim pjesmama i životnom filozofijom ljubavi i unutarnjeg mira. Možete naručiti dorađenu reprodukciju ili možete zatražiti od autora da naslika novu sliku. Nova slika neće biti identična kao na fotografiji koju vidite iznad nego će se malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Marilyn Monroe

Slika Marilyn Monroe

Na slici se nalazi još jedan prikaz američke glumice Marilyn Monroe. Dama je prikazana u boji, u srebrnoj večernjoj haljini spremnu za jednu od mnogih gala večeri koje je redovito posjećivala i oduševljavala američku javnost. Možete naručiti dorađenu reprodukciju ili možete zatražiti od autora da naslika novu sliku. Nova slika neće biti identična kao na fotografiji koju vidite iznad nego će se malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Diego Maradona

Slika Maradone

Na slici je prikazan portret genijalnog nogometaša Diega Armanda Maradone. Nažalost ovaj šarmantni sportaš nas je napustio krajem prošle godine. Svojom igrom i dostignućima, ostavio je dubok trag u sjećanju svim obožavateljima nogometa. Slika predstavlja Maradonu u dresu argentinske reprezentacije za koju je nastupao tijekom svoje nogometne karijere.

Telefon: 091 546 2022

James Bond - Sean Connery

Slika Jamesa Bonda

Slika koju vidite iznad prikazuje crno bijeli portret prvog originalnog Jamesa Bonda najpoznatijeg špijuna na filmskom platnu. Glumac koji ga utjelovljuje je nedavno preminuli Sean Connery. Na portretu je prikazan u klasičnom bondovskom crnom odijelu i drži pištolj uperen prema kameri.

Telefon: 091 546 2022

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

© All rights reserved Art Kruno 2021

Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje aktivnosti na stranici i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ove stranice slažete se s korištenjem kolačića koji se mogu koristiti i u oglašivačke svrhe (cookies). Više o tome možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Vaš Art Kruno tim.