Art Kruno

Slike brodova na platnu

Slike brodova na platnu

Slika brodova na pučini

Slika brodova na pučini - Akril na platnu - Art Kruno

Slika prikazuje jedrenjake na moru u suton. Brodovi plove svojim putem a u pozadini ih obasjava predvečernje sunce koje se polako spušta u more. Originalna slika je prodana i nije dostupna u galeriji. Postoji mogućnost narudžbe dorađene reprodukcije. Možete i ponovno naručiti naslikanu sliku od autora ali nova slika neće biti identična kao prikaz koji vidite na fotografiji iznad.

Telefon: 091 546 2022

Slika brodova i nemirnog mora

Slika brodova i nemirnog mora - akril na platnu - Art Kruno

Slika prikazuje ribarske brodove koji plove nemirnim morem. Vraćaju se iz ribolova i hrabro se odupiru valovima koji neumorno udaraju u njihove trupove. Originalna slika je prodana i nije dostupna u galeriji. Postoji mogućnost narudžbe dorađene reprodukcije. Možete i ponovno naručiti naslikanu sliku od autora ali nova slika neće biti identična kao prikaz koji vidite na fotografiji iznad.

Telefon: 091 546 2022

Slika Brodova na mirnom moru

Slika Brodova na mirnom moru - Akril na platnu - Art Kruno

Slika prikazuje male brodove koji plove na mirnom predvečernjem moru. Originalna slika je prodana i nije dostupna u galeriji. Postoji mogućnost narudžbe dorađene reprodukcije. Možete i ponovno naručiti naslikanu sliku od autora ali nova slika neće biti identična kao prikaz koji vidite na fotografiji iznad.

Telefon: 091 546 2022

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

© All rights reserved Art Kruno 2021

Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje aktivnosti na stranici i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ove stranice slažete se s korištenjem kolačića koji se mogu koristiti i u oglašivačke svrhe (cookies). Više o tome možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Vaš Art Kruno tim.