Art Kruno

Slike gradova i sela

Slike gradova i sela

Ovdje ćete vidjeti sve slike gradova i sela koje imamo u galeriji. Slike na platnu koje ćete pronaći niže su slikane uljnim i akrilnim bojama, različitih veličina i dimenzija i sve su crtane na platnu koje je rastegnuto na pozadinski drveni okvir. Pronaći ćete slike gradova s hrvatske obale poput Rovinja, Dubrovnika, Poreča i Pule. Uz obalne gradiće vidjet ćete slike zagrebačkih ulica poput Radićeve, Vlaške i Ilice. Uz slike gradova i sela na području Hrvatske, pronaći ćete još slike poznatih svjetskih gradova poput Venecije ili Pariza. 

Slika Poreč zalazak sunca i stari grad

Slika Poreč zalazak sunca i stari grad - slike gradova i sela - zidne slike na platnu - Art Kruno

Na slici se nalazi prikaz proljetnog zalaska sunca na plaži. U pozadini se ističe poluotok ne kojem se nalazi stari grad Poreča. Originalna slika je prodana, ali postoji opcija reprodukcije ili ponovne narudžbe. Reprodukcija je najsličnija fotografiji koju vidite iznad dok će se ponovno naslikana slika malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Slika grad Rab

Slika otok Rab - slike za zid - Art Kruno slike na platnu

Slika prikazuje obalu otoka Raba gdje se u daljini vidi starogradska jezgra otočkog grada i predivno plavo more na kojem plovi jedrenjak. Originalna slika je prodana, ali postoji opcija reprodukcije ili ponovne narudžbe. Reprodukcija je najsličnija fotografiji koju vidite iznad dok će se ponovno naslikana slika malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Slika Arene u Puli

Slika pulska Arena - slike gradova na platnu

Slika grada Pule prikazuje Arenu, rimski amfiteatar i jedan od najpoznatijih rimskih spomenika u Hrvatskoj. Originalna slika je prodana, ali postoji opcija reprodukcije ili ponovne narudžbe. Reprodukcija je najsličnija fotografiji koju vidite iznad dok će se ponovno naslikana slika malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Slika Rovinja - Stari grad

Slika Rovinja: stari grad - zidne slike na platnu - Art Kruno

Na slici je prikazan pejzaž grada Rovinja, jednog od mnogobrojnih dragulja jadranske obale koji se nalazi u Istri. Originalna slika je prodana, ali postoji opcija reprodukcije ili ponovne narudžbe. Reprodukcija je najsličnija fotografiji koju vidite iznad dok će se ponovno naslikana slika malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Slika Venecije

Slika venecije - akril na platnu - slike gradova - Art Kruno

Na slici možete vidjeti jedan od mnogobrojnih morskih kanala u Veneciji koji prožimaju starogradsku jezgru te njime svakodnevno prolaze mali čamci i gondole. Originalna slika je nacrtana prošle godine i dostupna je u galeriji. 

Telefon: 091 546 2022

Slika mosta Venecija

Slika na platnu - Most u Veneciji - Art Kruno slike gradova

Na slici je prikazan most Scalzi, jedan od poznatijih mostova u Veneciji koji prelaze veće i prometnije kanale. Originalna slika je prodana, ali postoji opcija reprodukcije ili ponovne narudžbe. Reprodukcija je najsličnija fotografiji koju vidite iznad dok će se ponovno naslikana slika malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Slika Grožnjana

Slika sela Grožnjan - akrilne boje na platnu - Art Kruno slike krajolika

Slika na platnu prikazuje predivni Grožnjan, malo romantično selo na brdu u centru Istre koje odiše kulturnim bogatstvom i simpatičnom toplom atmosferom. Grožnjan će vas začarati svojom ljepotom i posebnošću, a slika će vam ispuniti dom predivnim bojama i toplinom. Originalna slika je prodana, ali postoji opcija reprodukcije ili ponovne narudžbe. Reprodukcija je najsličnija fotografiji koju vidite iznad dok će se ponovno naslikana slika malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

© All rights reserved Art Kruno 2021

Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje aktivnosti na stranici i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ove stranice slažete se s korištenjem kolačića koji se mogu koristiti i u oglašivačke svrhe (cookies). Više o tome možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Vaš Art Kruno tim.