Art Kruno

Slike prirode i krajolika

Slike prirode i krajolika

U ovom odjelu naše online galerije slika za zid, pronaći ćete slike prirode i krajolika. Niže možete vidjeti cijeli izbor slika na platnu čiji motivi, boje i dimenzije savršeno odgovaraju dnevnom boravku. Ovdje se nalaze motivi prirode, mediteranskih i kontinentalnih krajolika Hrvatske i drugih europskih zemalja poput Francuske i Italije. Tehnike koje je autor koristio su pretežito ulje na platnu i akrilne boje na platnu. Odvojite malo vremena i pogledajte niže koje sve slike imamo za Vas:

Slika mediteranske masline

Slika Mediteranska Maslina - Art Kruno slike za dnevni boravak

Slika na platnu prikazuje veliku maslinu staru nekoliko stotina godina, koju često možete pronaći diljem mediteranske obale. Originalna slika je prodana, ali postoji opcija reprodukcije ili ponovne narudžbe. Reprodukcija je najsličnija fotografiji koju vidite iznad dok će se ponovno naslikana slika malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Slika masline na Brijunima

Slika Masline na Brijunima - slike pejzaža na platnu - Art Kruno

Na slici je prikazana jedna velika maslina koja se nalazi na Brijunima, otočju koje se nalazi na jugu istarskog poluotoka. Originalna Slika je prodana prošle godine te je u galeriji trenutno dostupna samo dorađena reprodukcija. Postoji mogućnost da autor ponovno nacrta sliku međutim neće biti identična kao na fotografiji nego vrlo slična.

Telefon: 091 546 2022

Slika mora i valova

Slika mora i valova - slike prirode na platnu - reprodukcija - Art Kruno

Na slici je prikazana kamenita obala koju prekrivaju valovi uzburkanog mora. U daljini se nazire olujno nevrijeme koje se približava obali.  Originalna slika je prodana prošle godine te je u galeriji trenutno dostupna samo dorađena reprodukcija. Postoji mogućnost da autor ponovno nacrta sliku međutim neće biti identična kao na fotografiji nego vrlo slična.

Telefon: 091 546 2022

Slika kuće i maslina

Slika kuće i maslina u prirodi - reprodukcija - Art Kruno

Slika prikazuje seoski krajolik koji možete pronaći u ruralnim dijelovima jadranske obale. Puteljak vodi do stare kuće koja je okružena maslinama. Originalna Slika je prodana dok je u galeriji trenutno dostupna samo dorađena reprodukcija. Postoji mogućnost da autor ponovno nacrta sliku međutim neće biti identična kao na fotografiji nego vrlo slična.

Telefon: 091 546 2022

Slika polje suncokreta

Slika akril na platnu - Polje suncokreta - reprodukcija - Art Kruno

Slika prikazuje predivnu prirodu i veliko polje žutih suncokreta koje okružuje malo seosko imanje koje se vidi u daljini.Originalna slika je prodana prošle godine te je u galeriji trenutno dostupna samo dorađena reprodukcija. Postoji mogućnost da autor ponovno nacrta sliku međutim neće biti identična kao na fotografiji nego vrlo slična.

Telefon: 091 546 2022

Slika polja lavande

Slika polje lavande - Akril na platnu - reprodukcija - Art Kruno

Slika prikazuje put koji vodi do malog ruralnog imanja u daljini. Oko puteljka se nalaze ljubičasta polja lavande koja daju slici poseban ugođaj.Originalna Slika je prodana te je u galeriji trenutno dostupna samo dorađena reprodukcija. Postoji mogućnost da autor ponovno nacrta sliku međutim neće biti identična kao na fotografiji nego vrlo slična.

Telefon: 091 546 2022

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

© All rights reserved Art Kruno 2021

Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje aktivnosti na stranici i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ove stranice slažete se s korištenjem kolačića koji se mogu koristiti i u oglašivačke svrhe (cookies). Više o tome možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Vaš Art Kruno tim.