Art Kruno

Slike žena na platnu

Slike žena na platnu

Dobrodošli u kategoriju: Slike žena na platnu. Niže ćete pronaći veliki broj slika aktova žena u različitim prizorima i situacijama. Slike koje se nalaze u ovoj kategoriji će se sigurno uklopiti u uređenje vašeg doma. Slike prikazuju žene kako plešu, sviraju, šetaju gradom i plažom. leže na krevetu ili sjede u spavaćoj sobi. Ovaj tip slika najbolje će se uklopiti u vašu spavaću sobu, hodnik ili dnevni boravak. Moramo vas upozoriti da neke slike nisu za osobe mlađe od 18 godina 🙂

Slika španjolske plesačice

Slika španjolske plesačice

Scena na slici prikazuje sliku žene u crvenoj haljini kako lepršavo pleše uz ritmove španjolske tradicionalne glazbe s cvijetom u kosi i crnom lepezom u rukama. Originalna slika je dostupna u galeriji te dolazi u kompletu sa zlatnim okvirom koji vidite na fotografijama iznad.

Telefon: 091 546 2022

Slika žene sa saksofonom

Slika djevojke sa saksofonom

Slika prikazuje mladu glazbenicu u bijeloj dugoj haljini koja svira opuštajuću Jazz glazbu sa svojim saksofonom. Originalna slika je dostupna u galeriji te dolazi u kompletu sa zlatnim okvirom koji vidite na fotografijama iznad.

Telefon: 091 546 2022

Slika žene na plaži u crvenoj haljini

Na slici je prikazana predivna dama u laganoj crvenoj ljetnoj haljini kako šeta pješčanom plažom i čuva svoj šešir od ljetnog povjetarca. Originalna slika je prodana, ali postoji opcija reprodukcije ili ponovne narudžbe. Reprodukcija je najsličnija fotografiji koju vidite iznad dok će se ponovno naslikana slika malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Slika djevojke s kišobranom

slika djevojke s kišobranom

Slika prikazuje mladu djevojku u crvenom kaputu ispod bijelog kišobrana. Uhvaćena je u šetnji gradom tijekom kišnog jesenskog dana. Originalna slika je dostupna u galeriji. 

Telefon: 091 546 2022

Slika žene: Ljepotica Venecije

slika žene Ljepotica Venecije - ženski aktovi - Art Kruno

Slika prikazuje mladu otmjeno odjevenu damu koja je naslonjena na ogradu kanala u Veneciji. Ljepotica uživa u buketu ruža koji se nalazi pored i pogledom zamišlja susret sa svojim Casanovom. Originalna slika se nalazi u galeriji. 

Telefon: 091 546 2022

Slika afričke žene

Na slici je prikazana prekrasna dama iz profila. Djevojka nosi tradicionalnu afričku haljinu šarenih tonova a na glavi ima crvenu maramu. Originalna slika se nalazi u galeriji te ju je moguće naručiti.

Telefon: 091 546 2022

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

© All rights reserved Art Kruno 2021

Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje aktivnosti na stranici i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ove stranice slažete se s korištenjem kolačića koji se mogu koristiti i u oglašivačke svrhe (cookies). Više o tome možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Vaš Art Kruno tim.