Art Kruno

Slike Životinja

Slike Životinja

U odjelu slike životinja pronaći ćete veliki izbor slika na platnu koje prikazuju predivne životinje u svojim prirodnim okruženjima i situacijama. Najviše ćete vidjeti motive konja jer su to najfotogeničnije životinje i jako lijepo se mogu nacrtati u različitim oblicima i prikazima. Uz konje pronaći ćete još i lovačke motive gdje ćete vidjeti životinje na koje lovci često nailaze tijekom svojeg boravka u šumi. Od divljih životinja vidjet ćete slike za zid koje prikazuju životinje poput vuka, medvjeda, fazana, prepelice, divlje svinje i ostalih stanara šuma u Hrvatskoj i okolici. Slike manjih formata su idealne kao poklon nekome od prijatelja ili mlađih članova obitelji. Niže možete vidjeti sve životinje koje imamo u našoj galeriji

Slika: Dva zaljubljena konja

Dva zaljubljena konja - slika na platnu - Art Kruno - slike životinja

Na slici je autor prikazao zaljubljeni par dva konja, smeđe i bijele boje, kako zagrljeni stoje priljubljenih glava. Na slici se osjeti ljubav i privrženost između njih. Originalna slika je prodana te više nije dostupna u galeriji. Možete se odlučiti za dorađenu reprodukciju slike koja će biti vrlo slična fotogafiji koju vidite iznad. Ukoliko želite novonacrtanu sliku konja možete ju telefonskim putem naručiti. Nova slika neće biti identična kao na fotografiji koju vidite nego će se malo razlikovati.

Telefon: 091 546 2022

Slika: Smeđi konj u divljini

Smeđi konj u divljini - slika na platnu - Art Kruno - slike životinja

Slika prikazuje veličanstvenog smeđeg konja kako slobodno galopira u divljini Konj je prikazan u pokretu gdje trči livadom i uživa u slobodi i ljepoti prirode oko sebe. Originalna slika je dostupna u galeriji te ju je moguće naručiti telefonski.

Telefon: 091 546 2022

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

© All rights reserved Art Kruno 2021

Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje aktivnosti na stranici i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ove stranice slažete se s korištenjem kolačića koji se mogu koristiti i u oglašivačke svrhe (cookies). Više o tome možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Vaš Art Kruno tim.