Art Kruno

Umjetničke slike na platnu - online galerija

Slike na platnu:

Niže ćete vidjeti slike na platnu crtane akrilnim i uljenim bojama. Pronaći ćete nekoliko različitih stilova u kojima se autor okušao tijekom svoje karijere poput portreta, slika krajolika, gradova i žena te ćete još vidjeti pokoju apkstraktnu i modernu sliku.

Portreti na platnu

U ovom odjelu možete pogledati veliki broj portreta osoba, poznatih pjevača, glazbenika i glumaca te pokojeg sportaša ili popularnog državnika. Pronaći ćete umjetničke slike koje prikazuju portrete poznatih ikona poput Marlon Branda, Jimi Hendrixa, Mick Jaggera, Freddie Mercury-ja i mnogih drugih.

Slike Životinja

U kategoriji slika životinja ćete pronaći slike na platnu koje prikazuju životinje u njihovim prirodnim životnim situacijama- Autor dominantno slika konje iz razloga što su vrlo plemenite i lijepe životinje čija se elegancija i snaga uvijek može jako lijepo prikazati na slikarskom platnu. Uz konje, pronaći ćete još slike kućnih ljubimaca, ptica i divljih životinja poput medvjeda, vuka i prepelice.

Slike Žena

U kategoriji slika žena pronaći ćete slike na platnu koje prikazuju žene u šarenim i elegantnim odijevnim kombinacijama i različitim životnim situacijama i okruženjima. Pronaći ćete slike žena na plaži, u spavaćoj sobi, u Veneciji i mnogim drugim ambijentima koji će se savršeno uklopiti u prostorije vašeg doma.

Slike Gradova

U kategoriji slika gradova možete pogledati motive obalnih gradova poput Dubrovnika, Poreča i Rovinja. Uz gradove na jadranskoj obali pronaći ćete i slike većih i poznatijih gradova poput Venecije, Pariza ili Zagreba. Bacite pogled i pronađite sliku na platnu koja će uljepšati vaš dom.

Slike Prirode

U kategoriji slika prirode pronaći ćete slike na platnu koje prikazuju predivne scene iz prirode poput starih mediteranskih maslina, polja suncokreta i lavande, valovitih obala i mnogih drugih. Pogledajte slike prirodnih krajolika i unesite dodatnu svježinu i živost u prostorije vašeg doma.

Apstraktne slike

U kategoriji apstraktnih slika možete vidjeti različite apstraktne i moderne motive koji su idealni za uređenje modernih i minimalističkih prostorija. Apstraktna umjetnost je vrlo zanimljiva sfera slikarstva te svaka osoba drugačije percipira pojedinu sliku. Pogledajte apstrakcije koje se nalaze u našoj galeriji i prosudite sami na što vas slike asociraju.

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020