Art Kruno

Apstraktne Slike

Apstraktne Slike

Niže ćete pronaći sve apstraktne slike koje su dostupne u galeriji. Autor se tek nedavno počeo baviti slikanjem apstraktne i moderne umjetnosti. Svoju apstraktnu priču je započeo prije nekoliko godina kada se odlučio okušati u slikanju modernih slika apstrakcija različitih kombinacija boja i dimenzija. Tehnike koje koristi su pretežito ulje na platnu i akrilne boje na platnu. Sve slike su već postavljene na rastegnutom platnu raznih veličina. Apstraktne slike će se vrlo dobro uklopiti u moderno uređenim prostorima te će dodatno uljepšati vaš životni prostor. Provjerite ispod koje sve slike apstraktne umjetnosti imamo za vas:

Apstraktna slika u plavim tonovima

apstraktna slika u plavim tonovima - slike za zid - moderna umjetnost

Apstraktna slika koju vidite iznad je jednostavna kvadratna apstrakcija s geometrijskim elementima crtanim u plavim tonovima.

Apstraktna slika u crvenim tonovima

Apstraktna slika u crvenim tonovima​

Apstraktna slika koju vidite iznad je jednostavna kvadratna apstrakcija s geometrijskim elementima crtanim u šarenim tonovima gdje najviše prevladavaju tople crvene i narančaste boje.

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020