Art Kruno

Portreti na platnu

Portreti na platnu

U kategoriji portreti na platnu, pronaći ćete brojne portrete poznatih i popularnih osoba. Pronaći ćete poznate glumce, pjevače i glazbenike poput Clint Eastwooda, Freddie Mercury-ja i Jimi Hendrixa. Većina portreta prikazuje poznate osobe iz 20-og stoljeća koje su najdraži autorovi najdraži umjetnici. Portreti su crtani u boji i u crno bijeloj tehnici, većina je slikana uljem na razvučenom platnu. Niže možete vidjeti sve portrete koji se nalaze u galeriji:

Freddie Mercury

Slika na platnu - Freddie Mercury - Crno bijela tehnika - Art Kruno - portreti na platnu

Slika prikazuje portret Freddie-ja Mercury-ja, poznatog pjevača i frontmena grupe Queen. Portret je crtan uljenim bojama na platnu u crno bijeloj tehnici.

Marlon Brando - Kum

Portret Marlon Brando - Kum - Slika na platnu - Art Kruno

Slika prikazuje portret Marlon Branda u njegovoj najpoznatijoj ulozi Don Vita Corleonea u kultnoj filmskoj trilogiji “Kum”.

The Rolling Stones

Slika na platnu - Portret Rolling Stones - Art Kruno - portreti na platnu

Slika prikazuje četiri člana legendarne rock grupe “The Rolling Stones.” Na portretu možete vidjeti Keith Richards-a, Charlie Watts-a, Mick Jagger-a i Ronnie Wooda.

Queen Band

Slika na platnu - Portret benda Queen - Art Kruno - portreti na platnu

Portret prikazuje članove mega popularnog benda “Queen” na čelu s Freddie-jem u pratnji ostalih članova benda u njihovim danima slave.

Al Pacino - Michael Corleone

slike za ured Al Pacino kao Michael Corleone - Art Kruno - Ulje na platnu uvećano

Portret prikazuje glumca Al Pacina u ulozi Michaela Corleonea u jednoj od kultnih scena u jednoj od najboljih filmskih trilogija u povijesti. Naravno riječ je o “Kumu” Martina Scorcesea.

David Bowie

Portret David Bowie - crno bijela slika na platnu

Na portretu vidite prikaz Davida Bowie-ja, popularnog britanskog rock-pop pjevača u dvadesetom stoljeću slikanog crno bijelom tehnikom.

Axl Rose

Portret Axl Rose - portret na platnu u boji

Na ovoj slici se nalazi portret Axl Rose-a, pjevača i frontmena popularne američke grupe “Guns n` Roses”, slikan uljenim bojama na platnu.

Marilyn Monroe - Crno bijela

Crno Bijeli portret Marilyn Monroe

Ovdje je crno bijelom tehnikom prikazana najpoznatija američka plavuša dvadesetog stoljeća Marilyn Monroe koja je svojom ljepotom i osobnošću osvojila srca ljudi diljem svijeta.

Bob Marley

Bob Marley Hebe

Na slici možete vidjeti portret Bob Marley-ja, reggae pjevača koji je također ostavio veliki trag u povijesti i glazbi tijekom dvadesetog stoljeća. Činio je to svojim pjesmama i životnom filozofijom ljubavi i unutarnjeg mira.

Marilyn Monroe - Crno bijela

Slika Marilyn Monroe

Na slici se nalazi još jedan prikaz američke glumice Marilyn Monroe. Dama je prikazana u boji, u srebrnoj večernjoj haljini spremnu za jednu od mnogih gala večeri koje je redovito posjećivala i oduševljavala američku javnost.

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

Informacije o stranici

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020