Art Kruno

Portret Axl Rose

Cijena: 500 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Uljene boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, glazbeni studio,
Okvir: Nije uključen u cijenu

 

Portret Axl Rose

Cijena: 500 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Uljene boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, glazbeni studio,
Okvir: Nije uključen u cijenu

 

Telefon: 091 546 2022

Portret Axl Rose

Slika iznad prikazuje portret Axl Rose-a, slavnog američkog rock and roll glazbenika i frontmena poznate grupe “Guns N` Roses” koja je osvojila svjetsku rock scenu svojim hitovima koji su aktualni i danas. Autor je prikazao mladog Axl Rose-a kako drži mikrofon u rukama i izvodi performans na jednom od koncerta Gunsa.

Tehnika slike

Autor je kreirao portret Axl Rose-a s uljenim bojama na rastegnutom platnu dimenzije 41×54 cm okomite orijentacije. Slikom dominira nekoliko boja. Pozadina je slikana svijetlo plavom bojom, lice i ruke pjevača koji drži mikrofon su crtani u bijelim i žutim tonovima. Pjevač na glavi nosi crvenu maramu koja daje kontrast plavoj pozadini a sivim i plavim tonovima su naslikani njegovi prsteni i modni dodaci koje inače nosi na rukama. 

Gdje objesiti sliku?

Ovaj portret vam stiže već spremna za vješanje. na pozadini slike ćete pronaći malu kukicu za vješanje slike te je odmah možete postaviti na zid u vašem domu. Na vama je samo da pronađete idealno mjesto za ovaj portret. Ako se bavite glazbom i sviranjem bilo profesionalno ili kao hobby i imate prostoriju u vašem domu gdje držite svoje instrumente onda je ova slika idealna za vaš privatni glazbeni studio. Slika će se također super uklopiti u vaš dnevni boravak ili hodnik. 

Okvir za sliku

Portret ne dolazi s okvirom već je zamišljen da stoji samostalno bez okvira. Smatrate li da bi se uokvirena slika bolje uklopila u ambijent vašeg doma, naša preporuka je da uz portret Axl Rose-a najbolje pristaje široki okvir s bijelim paspartuom plave ili srebrno-zlatne boje. Ukoliko vam široki klasični okvir ne pristaje u koncept vašeg kućnog dekora, onda preporučamo da uokvirite sliku sa tankim drvenim okvirom bijele ili krem boje. Jednostavni drveni okvir će dodatno istaknuti sliku a neće narušiti koncept uređenja vaše prostorije.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te je nedavno proširio svoju paletu slika na crtanje portreta poznatih osoba poput pjevača Axl- Rose-a koje možete vidjeti iznad. Najveći dio autorovih portreta se odnosi na glumačke zvijezde i glazbene ikone dvadesetog stoljeća koje su ostavile jaki utisak tijekom njegove mladosti.  

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020