Art Kruno

Portret David Bowie

Cijena: 540 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dar, dnevni boravak, glazbeni studio
Okvir: Nije uključen u cijenu  

Portret David Bowie

Cijena: 540 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dar, dnevni boravak, glazbeni studio
Okvir: Nije uključen u cijenu  

Telefon: 091 546 2022

Portret David Bowie - Crno bijela slika

Slika koju vidite iznad prikazuje Portret David Bowie-ja, popularnog britanskog rock pjevača koji je svoju slavu stekao u dvadesetom stoljeću. Pjevač je svojim hitovima poput “Life on Mars”, “Starman” i “Sound and Vision”, stekao veliku popularnost i stvorio vojsku obožavatelja diljem svijeta. Bowie je na slici prikazan u crno bijelim tonovima gdje njegov izraz lica i gestikulacija ukazuje na tišinu.

Tehnika slike

Autor je portret David Bowie-ja naslikao uljenim bojama na rastegnutom platnu dimenzije 41×54 cm. Cijela slika je crtana u crnim, bijelim i sivim tonovima. Kompozicija bijele, sive i crne boje daju slici određenu dozu otmjenosti i finoće te prikazuje pjevača u Vintage stilu

Gdje objesiti sliku?

Slika David Bowie-ja dolazi na rastegnutom platnu već spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje. Vama jedino preostaje da pronađete pravo mjesto za ovaj portret u vašem domu. Ako se bavite glazbom i sviranjem, bilo profesionalno ili kao hobby, te imate prostoriju gdje svirate i držite vaše instrumente, onda je ta prostorija najbolje mjesto za ovu sliku. Uz vaš kućni glazbeni studio, portret David Bowie-ja isto možete objesiti u vaš dnevni boravak, spavaću sobu ili hodnik. 

Okvir za sliku

Portret Davida ne dolazi s okvirom. Ako želite uokviriti sliku slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko vrsta okvira na raspolaganju. Uz ovaj portret najbolje bi odgovarao jednostavni tanki drveni okvir bez paspartua, bijele ili crne boje. Ako želite malo veći i širi okvir, naša preporuka je da odaberete sivo-srebrni okvir sa bijelim paspartuom (unutarnjim okvirom).

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te je nedavno proširio svoju paletu slika na crtanje portreta poznatih osoba poput Davida Bowie-ja kojeg možete vidjeti ovdje. Najveći dio autorovih portreta se odnosi na glumačke zvijezde i glazbene ikone dvadesetog stoljeća koje su ostavile jaki utisak tijekom njegove mladosti.  

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020