Art Kruno

Portret Freddie Mercury - Crno bijela tehnika

Cijena: 520 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41x54cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Okomito ( Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Poklon za prijatelja, dnevni boravak,
Okvir: Nije uključen u cijenu

Portret Freddie Mercury - Crno bijela tehnika

Cijena: 520 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41x54cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Okomito ( Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Poklon za prijatelja, dnevni boravak,
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 0915462022

Freddie Mercury Portret na platnu

Slika koju vidite iznad prikazuje portret Freddie Mercury-ja, slavnog pjevača i frontmena britanske rock grupe Queen, koja je svojim hitovima i nastupima vladala glazbenom scenom u drugoj polovici dvadesetog stoljeća. Freddie je bio pjevač i glavno lice benda te je poznat po energičnim i spektakularnim nastupima tijekom svoje velike ali poprilično kratke glazbene karijere. Portret prikazuje pjevača u njegovom najdražem ambijentu a to je na bini tijekom izvedbe jednog od njegovih mnogobrojnih svjetskih hitova s vedrim pogledom i mikrofonom u rukama. 

Tehnika Slike

Prilikom slikanja portreta Freddie-ja, autor je koristio uljene boje. Slika je rastegnuta na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm. Portret je slikan u paleti crno bijelih tonova uljenih boja.

Gdje objesiti sliku?

Portret Freddie Mercury-ja na platnu stiže vam već spreman za vješanje na zid. Na vama je samo da pronađete idealno mjesto za sliku pjevača. Portret možete objesiti u dnevni boravak gdje će ga svi vidjeti ili u hodnik vašeg doma. Ako se bavite glazbom profesionalno ili kao hobby te imate kućni studio gdje svirate i uživate u glazbi onda je to definitivno najbolje mjesto za postaviti ovaj portret. 

Okvir za sliku

Slika Freddie Mercury-ja ne sadrži okvir te može stajati samostalno bez okvira. Ako želite uokviriti sliku na platnu naša preporuka je sivo-srebrni okvir sa bijelim paspartuom. Takav okvir bi definitivno dodatno istaknuo portret u vašem domu. Ako niste veliki obožavatelj klasičnih tradicionalnih okvira ili se takav tip okvira ne uklapa u vaš kućni dekor, onda je preporuka da odaberete jednostavni drveni okvir bijele ili crne boje bez paspartua. Jednostavni drveni okviri uspješno se uklapaju u modernije uređene prostorije. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te je nedavno proširio svoju paletu slika na crtanje portreta poznatih osoba poput Freddie-ja koji možete vidjeti ovdje. Najveći dio autorovih portreta se odnosi na glumačke zvijezde i glazbene ikone dvadesetog stoljeća koje su ostavile jaki utisak tijekom njegove mladosti.  

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020