Art Kruno

Portret Marlon Brando - Kum

Cijena: 500 kn

Osnovne Informacije:

Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, ured, poklon
Okvir: Nije uključen u cijenu

Portret Marlon Brando - Kum

Cijena: 500 kn

Osnovne Informacije:

Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, ured, poklon
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Portret Marlon Brando - Vito Corleone

Slika prikazuje portret Marlon Branda, poznatog glumca dvadesetog stoljeća u ulozi Vita Corleonea vođe mafijaške obitelji Corleone u prvom dijelu kultne filmske trilogije “Kum“.  Na portretu vidite glumca kao Don Corleonea kako razmišlja o važnim odlukama vezanih za kriminalne aktivnosti njegove obitelji. Uloga Vita Corleone-a je jedna od poznatijih uloga Marlon Branda koja je obilježila njegovu karijeru. Cijela trilogija je postala planetarno popularna te je aktualna i danas te je uvrštena na listu najpoznatijih filmova na svijetu.

Tehnika Slike

Za kreaciju portreta Vita Corleone-a, autor je koristio uljene boje na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm. Slika je okomite orijentacije i korištena je paleta boja crno bijelih tonova sa dodatkom žute i krem boje. Dodatni detalj koji se ističe na portretu je crvena ruža koja stoji u džepu crnog odijela. Slika na platnu odiše otmjenošću i moći te vjerno prikazuje pojavu najmoćnijeg šefa mafijaške obitelji iz filma.  

Gdje objesiti sliku?

Portret Marlon Branda u ulozi Vita Corleone-a vam šaljemo spremnog za vješanje s malom kukicom za vješanje na pozadini slike. Slika Marlon Branda je idealna za vaš ured ili dnevni boravak. Ako se odlučite objesiti je u vaš ured svi vaši suradnici i kolege će biti oduševljeni prizorom koji će ih dočekati. U slučaju da sliku želite objesiti negdje u vašem domu, onda je dnevni boravak idealno mjesto za to. 

Okvir za sliku

Slika Marlon Branda ne sadrži okvir i zamišljena je da stoji bez okvira. Ako ipak želite uokviriti portret, onda je preporuka da koristite zlatni okvir s bijelim paspartuom. Široki zlatni okvir s paspartuom će se dobro uklopiti u tradicionalniji kućni dekor, a za modernije uređene prostorije savjet je da odaberete jednostavni tanki drveni okvir bijele boje. Tanki bijeli okvir će dodatno istaknuti sliku u prostoriji i uspješno će se uklopiti u modernije postavljen dekor prostorije.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te je nedavno proširio svoju paletu slika na crtanje portreta poznatih osoba poput Marlon Branda koji možete vidjeti ovdje. Najveći dio autorovih portreta se odnosi na glumačke zvijezde i glazbene ikone dvadesetog stoljeća koje su ostavile jaki utisak tijekom njegove mladosti.  

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020