Art Kruno

Portret Queen rock grupa

Cijena: 480 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: poklon, dnevna soba, glazbeni studio
Okvir: Nije uključen u cijenu

Portret Queen rock grupa

Cijena: 480 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: poklon, dnevna soba, glazbeni studio
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Portret Queen Rock Grupa

Slika koju vidite iznad prikazuje portret Queen Rock grupe, poznatog rock banda na čelu s Freddie Mercury-jem koji je ujedno i najpoznatiji član Queen-a. Na slici još možete vidjeti ostale članove banda kao što su Brian May, Roger Taylor i John Deacon. 

Tehnika Slike

Za slikanje portreta članova Queen rock grupe, autor je koristio uljene boje na rastegnutom platnu dimenzije 41×54 cm. Pozadina slike je nacrtana u tamnijim tonovima, dok su glavni akteri slike crtani svijetljim bojama kako bi se stvorio naglasak i kontrast na glazbenicima. 

Gdje objesiti sliku?

Portret Queen rock grupe vam dolazi već spremna za vješanje na rastegnutom platnu. Na pozadini slike se nalazi mala kukuca za vješanje. Vama preostaje pronaći pravo mjesto za sliku u vašem domu. Slika Queen rock benda može biti u vašem dnevnom boravku, hodniku ili spavaćoj sobi. Ako se možda bavite sviranjem i glazbom bilo profesionalno ili samo kao hobby, ovaj portret će se idealno uklopiti u vaš kućni ili profesionalni glazbeni studio. 

Okvir za sliku

Slika Queen benda dolazi bez okvira. Ako želite uokviriti sliku kako bi se što bolje uklopila u cijeli koncept uređenja vašeg doma, možemo je i uokviriti. Za modernije uređene prostorije, naša preporuka za okvir je tanki jednostavni bijeli ili krem okvir bez unutarnjeg paspartua. Tanki okvir bi dodatno naglasio sliku te bi se dobro uklopio u cijeli raspored i uređenje prostorije gdje se slika nalazi i slika ne bi odskakala od ostalih dijelova prostorije. Za malo tradicionalnije ili klasično uređene prostorije, sliku možete uokviriti s širokim okvirom srebrno zlatne ili tamno sive boje sa bijelim paspartuom. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te je nedavno proširio svoju paletu slika na crtanje portreta poznatih osoba poput članova rock grupe Queen koje možete vidjeti ovdje. Najveći dio autorovih portreta se odnosi na glumačke zvijezde i glazbene ikone dvadesetog stoljeća koje su ostavile jaki utisak tijekom njegove mladosti.  

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020