Art Kruno

Portret Rolling Stones

Cijena: 550 kn

  Osnovne informacije: 

Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Vodoravna (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, glazbeni studio, dar
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika na platnu - Portret Rolling Stones - Art Kruno - portreti na platnu

Portret Rolling Stones

Cijena: 550 kn

  Osnovne informacije: 

Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Vodoravna (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, glazbeni studio, dar
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Portret Rolling Stones

Slika koju vidite iznad, prikazuje portret Rolling Stones-a gdje možete vidjeti sva 4 člana rock grupe “The Rolling Stones“. Na portretu su prikazani Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood u svojim starijim danima. Bez obzira na njihovu dob na slika i dalje prikazuje njihov veseli i osebujni karakter kojim su osvojili milijune obožavatelja diljem svijeta. Svojom glazbom i energičnim nastupima tijekom dvadesetog stoljeća, žarili su i palili mnogim svjetskim pozornicama. Svoju planetarnu popularnost su nedavno potvrdili kada su imali veliku turneju prije par godina po velikim svjetskim gradovima. 

Tehnika Slike

Autor je za slikanje Portreta Rolling Stonesa koristio uljene boje na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm. Slika je crtana u šarenim tonovima sa plavom pozadinom. Autor je detaljno prikazao izraze lica svih članova benda te naglasio njihove karakteristike sa određenom dozom humora. Svaki član benda je prikazan na poseban i autentičan način koji pristaje njihovim stvarnim osobinama. 

Gdje Objesiti Sliku?

Slika Rolling Stones-a vam stiže već spremna za vješanje. na pozadini slike ćete pronaći malu kukicu za vješanje slike te je odmah možete postaviti na zid u vašem domu. Na vama je samo da pronađete idealno mjesto za ovaj portret. Ako se bavite glazbom i sviranjem bilo profesionalno ili kao hobby i imate prostoriju u vašem domu gdje držite svoje instrumente onda je ova slika idealna za vaš privatni glazbeni studio. Slika će se također super uklopiti u vaš dnevni boravak ili hodnik. 

Okvir za sliku

Portret ne dolazi s okvirom već je zamišljen da stoji samostalno bez okvira. Smatrate li da bi se uokvirena slika bolje uklopila u ambijent vašeg doma, naša preporuka je da uz sliku Rolling Stonesa najbolje pristaje široki okvir s bijelim paspartuom plave ili srebrno-zlatne boje. Ukoliko vam široki klasični okvir ne pristaje u koncept vašeg kućnog dekora, onda preporučamo da uokvirite sliku sa tankim drvenim okvirom bijele ili krem boje. Jednostavni drveni okvir će dodatno istaknuti sliku a neće narušiti koncept uređenja vaše prostorije.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te je nedavno proširio svoju paletu slika na crtanje portreta poznatih osoba poput Rolling Stonesa koje možete vidjeti iznad. Najveći dio autorovih portreta se odnosi na glumačke zvijezde i glazbene ikone dvadesetog stoljeća koje su ostavile jaki utisak tijekom njegove mladosti.  

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5
The painting is vibrant and fun. Marko accurately captures the looks and personalities of each of the 4 Rolling Stones. Marko checked in with me a few times during the process, providing status updates. I am very pleased with this purchase.

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020