Art Kruno

Slika Marilyn Monroe

Cijena: 550 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Uljene boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, hodnik, soba, poklon
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika Marilyn Monroe

Cijena: 550 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Uljene boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, hodnik, soba, poklon
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Marilyn Monroe

Iznad je prikazana Slika Marilyn Monroe, poznate američke glumice, pjevačice, modne i pop ikone dvadesetog stoljeća. Svestrana Marilyn je privukla pažnju američke i svjetske javnosti u svojim mladim danima sa svojim brojnim talentima za glumu, pjevanje, komediju i svojim smislom za modu. Nažalost pjevačica je svoj osebujni život prerano završila. Mnogi bi se složili da je Marilyn Monroe osoba koja je obilježila svjetsku celebrity scenu pedesetih i ranih šezdesetih godina dvadesetog stoljeća.

Tehnika Slike

Slika Marilyn Monroe je crtana uljenim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm. Autor je prikazao Marilyn u večernjem izdanju, spremnu za gala večer koja slijedi. Glumica je odjevena u srebrnu svjetlucavu haljinu s otkrivenim dekolteom. Na slici se vidi njena prepoznatljiva plava kosa s besprijekornom frizurom. Autor je koristio kombinaciju crne, bijele, srebrne i sive boje kako bi naslikao ovaj portret. Crnom bojom je ispunjena pozadina slike, haljina je nacrtana srebrnom i sivom bojom, a bijelom i žutom bojom je nacrtana sama glumica.

Gdje objesiti sliku?

Slika Marilyn Monroe vam stiže na adresu rastegnuta na platnu i već spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje. Vama jedino još preostaje da pronađete pravo mjesto za sliku u vašem domu. Portret Marilyn Monroe možete postaviti vaš dnevni boravak, spavaću sobu, ured ili hodnik. 

Okvir za sliku

Marilyn Monroe ne dolazi s okvirom. Ako želite uokviriti sliku slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko vrsta okvira na raspolaganju. Uz ovu sliku bi idealan bio sivo-srebrni ili zlatni široki okvir s bijelim paspartuom. Na taj način uokvirena slika bi dodatno istaknula gospođicu Monroe i sjajno bi se uklopila u vaš dom. Ako želite malo jednostavniji i suptilniji okvir, onda je naša preporuka jednostavni tanki drveni okvir bijele boje bez paspartua.

O autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te je nedavno proširio svoju paletu slika na crtanje portreta poznatih osoba poput Marilyn Monroe koju možete vidjeti iznad. Najveći dio autorovih portreta se odnosi na glumačke zvijezde i glazbene ikone dvadesetog stoljeća koje su ostavile jaki utisak tijekom njegove mladosti.  

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020