Art Kruno

Slika Michael Corleone

Cijena: 550 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, ured, poklon
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika Michael Corleone

Cijena: 550 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Ulje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, ured, poklon
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Michael Corleone - Portret Al Pacino

Portret koji vidite iznad prikazuje sliku Michael Corleone-a, glavnog šefa talijanske mafijaške obitelji Corleone iz kultne filmske trilogije “Kum“. Na slici možete vidjeti Michaela kojeg glumi Al Pacino. Glavni akter filma je prikazan kako sjedi u svom smeđem naslonjaču u svom kućnom uredu, odjeven u tamno plavo odijelo. 

Tehnika Slike

Slika Michael Corleone-a je slikana uljenim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm. Autor je koristio kombinaciju nekoliko boja. Smeđim tonovima je naslikao pozadinu i ambijent prostorije gdje je posebno naglašen smeđi naslonjač gdje Don Corleone sjedi. Autor je crnim, tamno plavim i bijelim bojama nacrtao glavnog lika koji sjedi u centru slike na svom naslonjaču prekriženih nogu. 

Gdje Objesiti sliku?

Slika Michael Corleone-a je već rastegnuta na drvenoj podstavi te je spremna za vješanje. Slika dolazi na vašu adresu s kukicom za vješanje na pozadini slike. Na vama je da pronađete pravo mjesto za ovaj portret u vašem domu. Scena iz filma koju autor prikazuje na ovoj slici će se savršeno uklopiti na zid u vašem kućnom ili poslovnom uredu. Uz ured, dnevna soba je također dobro mjesto za ovu sliku. Možete je smjestiti u centar prostorije kako bi privukla pažnju svim osobama u prostoriji. 

Okvir za sliku

Portret Michael Corleone-a dolazi bez okvira i zamišljena je da može stajati samostalno bez ikakvih dodatnih stvari. Ako imate želju da uokvirite sliku naša preporuka je da je uokvirite s jednostavnim tankim drvenim okvirom bez paspartua. Ovisno o konceptu uređenja prostorije gdje će slika biti izložena, možete ju uokviriti s bijelim, krem ili crnim okvirom. Ako želite malo širi tradicionalniji okvir kako bi više istaknuli sliku, preporuka je da odaberete širi okvir sive ili srebrno-zlatne boje sa bijelim paspartuom. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te je nedavno proširio svoju paletu slika na crtanje portreta poznatih osoba poput Al Pacina u ulozi Michael Corleone-a koji možete vidjeti ovdje. Najveći dio autorovih portreta se odnosi na glumačke zvijezde i glazbene ikone dvadesetog stoljeća koje su ostavile jaki utisak tijekom njegove mladosti.  

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020