Art Kruno

Slike gradova i sela

Slike gradova i sela

Ovdje ćete vidjeti sve slike gradova i sela koje imamo u galeriji. Slike na platnu koje ćete pronaći niže su slikane uljnim i akrilnim bojama, različitih veličina i dimenzija i sve su crtane na platnu koje je rastegnuto na pozadinski drveni okvir. Pronaći ćete slike gradova s hrvatske obale poput Rovinja, Dubrovnika, Poreča i Pule. Uz obalne gradiće vidjet ćete slike zagrebačkih ulica poput Radićeve, Vlaške i Ilice. Uz slike gradova i sela na području Hrvatske, pronaći ćete još slike poznatih svjetskih gradova poput Venecije ili Pariza. 

Slika Poreč zalazak sunca i stari grad

Slika Poreč zalazak sunca i stari grad - slike gradova i sela - zidne slike na platnu - Art Kruno

Na slici se nalazi prikaz proljetnog zalaska sunca na plaži. U pozadini se ističe poluotok ne kojem se nalazi stari grad Poreča.

Slika grad Rab

Slika otok Rab - slike za zid - Art Kruno slike na platnu

Slika prikazuje obalu otoka Raba gdje se u daljini vidi starogradska jezgra otočkog grada i predivno plavo more na kojem plovi jedrenjak.

Slika Arene u Puli

Slika pulska Arena - slike gradova na platnu

Slika grada Pule prikazuje Arenu, rimski amfiteatar i jedan od najpoznatijih rimskih spomenika u Hrvatskoj.

Slika Rovinja - Stari grad

Slika Rovinja: stari grad - zidne slike na platnu - Art Kruno

Na slici je prikazan pejzaž grada Rovinja, jednog od mnogobrojnih dragulja jadranske obale koji se nalazi u Istri.

Slika Venecije

Slika venecije - akril na platnu - slike gradova - Art Kruno

Na slici možete vidjeti jedan od mnogobrojnih morskih kanala u Veneciji koji prožimaju starogradsku jezgru te njime svakodnevno prolaze mali čamci i gondole. 

Slika mosta Venecija

Slika na platnu - Most u Veneciji - Art Kruno slike gradova

Na slici je prikazan most Scalzi, jedan od poznatijih mostova u Veneciji koji prelaze veće i prometnije kanale. 

Slika Grožnjana

Slika sela Grožnjan - akrilne boje na platnu - Art Kruno slike krajolika

Slika na platnu prikazuje predivni Grožnjan, malo romantično selo na brdu u centru Istre koje odiše kulturnim bogatstvom i simpatičnom toplom atmosferom. Grožnjan će vas začarati svojom ljepotom i posebnošću, a slika će vam ispuniti dom predivnim bojama i toplinom.

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020