Art Kruno

Most u Veneciji

Cijena: 520 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: hodnik, dnevni boravak, kuhinja
Okvir: Nije uključen u cijenu

Most u Veneciji

Cijena: 520 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: hodnik, dnevni boravak, kuhinja
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika na platnu - Most u Veneciji

Slika koju vidite na fotografijama iznad prikazuje jedan veći most u Veneciji koji spaja dva dijela grada odvojena širokim morskim kanalom. Mostovi poput ovog su vrlo česta pojava te u gradu postoje nekoliko poznatih mostova koji su obilježili povijest i kulturu Venecije. Najpoznatiji su Ponte di Rialto, Most Uzdaha, Akademski most i Most Scalzi koji je prikazan na slici.

Tehnika slike

Slika koja prikazuje Scalzi most u Veneciji je crtana akrilnim bojama na platnu veličine 41×54 cm i okomite orijentacije. Autor je svijetlim i živahnim nijansama plave, crvene, žute i smeđe uspješno dočarao prikaz mosta i kanala u Veneciji. Na slici možete vidjeti jedan običan proljetni dan gdje gondole i čamci mirno plove gradskim kanalima dok ostatak ljudi šeta obalom i prelazi most.

Gdje objesiti sliku?

Sliku mosta Scalzi vam šaljemo rastegnutu na platnu, bez okvira i spremnu za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje slike. Dok čekate da slika stigne u vaš dom, jedino vam još preostaje pronaći pravo mjesto za ovu predivnu sliku Venecije. Slika će se jako lijepo uklopiti u vaš dnevni boravak, kuhinju ili hodnik ovisno o konceptu uređenja prostora u vašem domu.

Okvir za sliku

Ukoliko želite uokviriti sliku slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju koji se jako lijepo slažu s ovom slikom. Širi okvir s unutarnjim bijelim paspartuom plave ili sive boje se jako dobro uklapa sa slikom Venecije koju vidite iznad. Plava boja okvira dodatno će istaknuti tonove mora i neba dok će sivi okvir zaokružiti sliku u jednu cjelinu i dodatno naglasiti most i zgrade koje se nalaze u okolici. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika Venecije i njezinih kanala koju možete vidjeti ovdje je jedna od novijih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020