Art Kruno

Otok Rab

Cijena: 480 kn

 Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, konoba, hodnik
Okvir: Nije uključen u cijenu

Otok Rab

Cijena: 480 kn

 Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, konoba, hodnik
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika na platnu Otok Rab

Slika koju vidite u fotografijama iznad prikazuje otok Rab, jedan od većih otoka na jadranskoj obali. Rab se nalazi na sjevernom dijelu Jadrana zajedno s ostalim kvarnerskim otocima. Autor je na slici prikazao plažu pored grada Raba gdje se u daljini vide zgrade starogradske jezgre i predivno plavo čisto more.

Tehnika slike

Otok Rab na slici je crtan akrlinim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm. Autor je kod crtanja slike koristio nekoliko boja i tonova kako bi ljepotu prirode i grada Raba što točnije pretočio na slikarsko platno. Plavim tonovima je naslikao more, kombinaciju bijele, žute i smeđe je koristio za crtanje obale i kamenjara dok je za grad koji se vidi u pozadini koristio bijelu i crvenu boju.

Gdje objesiti sliku?

Slika otoka Raba vam dolazi bez okvira, na rastegnutom platnu i spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje. Dok čekate da vam slika stigne na adresu jedino vam preostaje da pronađete idealno mjesto za ovu sliku u vašem domu. Dnevni boravak je definitivno najbolje mjesto za ovu sliku, možete ju još objesiti u hodnik ili kuhinju i ako imate konobu u kući gdje provodite najviše vremena, onda je i to jako dobro mjesto za sliku Raba.

Okvir za sliku

Slika Raba dolazi bez okvira međutim ukoliko želite uokviriti sliku slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju koji savršeno pristaju uz ovu sliku morskog krajolika. Okvir koji najbolje paše ovoj slici je široki okvir s unutarnjim bijelim paspartuom svijetlo plave boje. U slučaju da se plava boja ne uklapa u koncept uređenja vašeg doma, možete uokviriti sliku s zlatnim ili smeđim okvirom.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika otoka Raba koju možete vidjeti ovdje je jedna od novijih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020