Art Kruno

Pulska Arena

Cijena: 450 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, kuhinja, hodnik
Okvir: Nije uključen u cijenu

Pulska Arena

Cijena: 450 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, kuhinja, hodnik
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Pulska Arena na platnu

Na slici koju vidite u fotografijama iznad je prikazana Pulska Arena, jedan od najstarijih i najpoznatijih povijesnih spomenika u Hrvatskoj. Amfiteatar se nalazi u centru Pule i može se posjetiti tijekom cijele godine. Arena je savršen primjer rimske arhitekture koja je ostavila neizbrisiv trag u svjetskoj povijesti. Autor je uspješno prikazao detalje i ljepotu spomenika na slici te će sa sigurnošću uljepšati zidove vašeg doma.

Tehnika slike

Pulska Arena je crtana akrilnim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm vodoravne orijentacije. U centru slike se nalazi Arena u svom punom sjaju, okružena zgradama i gradskom rivom. U pozadini se vidi more i okolica Pule.

Gdje objesiti sliku?

Slika Pulske Arene dolazi bez okvira, na rastegnutom platnu i spremna za vješanje. Jedino što morate napraviti dok čekate sliku jest pronaći pravo mjesto za objesiti sliku Arene. Slika će najbolje pristajati u vašem dnevnom boravku gdje će biti u centru pažnje svih koji borave u prostoriji. U slučaju da nemate mjesta za nju u dnevnom, možete ju objesiti u hodnik ili kuhinju. Tamo će se slika isto dobro uklopiti.

Okvir za sliku

Slika dolazi bez okvira. Ako bi ju željeli uokviriti slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju koji se jako lijepo slažu s ovom slikom Arene u Puli. Široki okvir s bijelim unutarnjim paspartuom sivo-srebrne boje najbolje odgovara ovoj slici. Ostale boje koje joj pristaju su zlatna, smeđa ili svijetlo plava, naravno sve ovisi o tome koja boja i tip okvira pristaje u prostoriji u kojoj ćete objesiti sliku. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika Pulske Arene koju možete vidjeti ovdje je jedna od prvih motiva koje je autor nacrtao. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020