Art Kruno

Slika Rovinja

Cijena: 480 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, hodnik, soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika Rovinja

Cijena: 480 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, hodnik, soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Rovinja - Stari Grad

Na fotografijama iznad je prikazana slika Rovinja na kojoj je prikazan poluotok na kojem se nalazi centar i stara jezgra grada Rovinja.  Na slici je prikazan pogled s obližnje obale na stari grad, na moru stoji usidrena jedrilica a u pozadini se vidi cijeli stari grad. Na vrhu grada se vidi zvonik crkve Svete Eufemije. Autor je uspješno prikazao ljepotu i detalje rovinjske starogradske jezgre i okolne prirode i krajolika.

Tehnika slike

Slika Rovinja je crtana akrlinim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm vodoravne orijentacije. Autor je koristio mediteranski miks boja poput plave, smeđe, žute i zelene kako bi prikazao svu raskoš Rovinja i ljepotu istarske obale. 

Gdje objesiti sliku?

 Slika grada Rovinja dolazi bez okvira, rastegnuta na platnu i spremna za vješanje. Dok čekate da slika stigne na vašu adresu na vama je da pronađete pravo mjesto za sliku u vašem domu. Slika Rovinja će se jako lijepo uklopiti u vaš dnevni boravak, hodnik, kuhinju ili čak i spavaću sobu. 

Okvir za sliku

Okvir za ovu sliku nije uključen u cijenu, ako želite uokviriti sliku kako bi dodatno istaknuli njenu ljepotu u vašem domu kontaktirajte nas jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju. Ovoj slici najbolje odgovara široki okvir s bijelim unutarnjim paspartuom sive ili svijetlo plave boje. Plavi okvir će se savršeno uklopiti s bojom mora i neba na slici dok će se sivi okvir složiti s tonovima grada i obale. Ako ne želite široki okvir jer će vam uzeti previše prostora na zidu onda možete odabrati jednostavni drveni okvir bez paspartua bijele ili crne boje. Tanki okvir će uspješno istaknuti sliku u prostoriji i neće zauzeti mnogo prostora na vašem zidu. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika Rovinja i starog grada koju možete vidjeti ovdje je jedan od prvih motiva koje je slikar počeo crtati. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020