Art Kruno

Slika sela Grožnjan

Cijena: 700 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×84 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, kuhinja, hodnik
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika sela Grožnjan

Cijena: 700 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×84 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, kuhinja, hodnik
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika sela Grožnjan

Na fotografijama iznad je prikazana slika sela Grožnjan koje se nalazi u središnjem dijelu Istre. Grožnjan je jedno od najljepših mjesta koje možete pronaći u Istri. Stara jezgra se nalazi na malom brdu te je prepuno posjetitelja tijekom cijele godine. Mjesto je poznato po svojoj ljepoti, povijesti i romantičnom ambijentu kojim odiše tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci. 

Tehnika Slike

Slika sela Grožnjan je crtana svijetlim akrilnim bojama na rastegnutom platnu veličine 41×84 cm vodoravne orijentacije. Autor je naslikao sliku prirodnim bojama. Smeđom i žutom bojom su nacrtane kuće, nebo u pozadini je crtano svijetlo plavim bojama a cvijeće u vazama koje se nalaze ispred zgrada su naslikane u šarenim i živim tonovima.

Gdje objesiti sliku?

Slika sela Grožnjan vam dolazi rastegnuta na platnu i već spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kukica za vješanje. Vama jedino preostaje da pronađete pravo mjesto za sliku i postavite čavao na koji ćete ju objesiti. Prikaz Grožnjana je idealna za vaš dnevni boravak i kuhinju, a može iči i u hodnik ako imate dovoljno mjesta. Ako imate kući tradicionalnu konobu onda sliku možete i tamo postaviti jer će se savršeno uklopiti u ambijent prostorije. 

Okvir za sliku

Sliku Grožnjana vam šaljemo bez okvira. Ako želite dodatno istaknuti sliku okvirom slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju koji se jako dobro uklapaju s ovom slikom krajolika. Uz ovaj motiv Grožnjana najbolje ide širi okvir zlatne boje s bijelim paspartuom. Uz zlatnu boju, naša preporuka je i svijetlo plavi okvir, smeđi ili sivi. Ako vam se klasični okvir s paspartuom ne uklapa u vaš koncept uređenja prostorije, možete odabrati jednostavni tanki drveni okvir bijele boje. tanki okvir nema paspartu ali će uspješno istaknuti sliku i neće odskakati od ostatka vašeg kućnog dekora.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika sela Grožnjan koju možete vidjeti ovdje je jedna od novijih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020