Art Kruno

Slika Venecije

Cijena: 600 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 50×70 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, hodnik, kuhinja
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika Venecije

Cijena: 600 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 50×70 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, hodnik, kuhinja
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Venecije - Kanal u starom gradu

Slika Venecije koju vidite na fotografijama iznad prikazuje jedan od mnogobrojnih kanala koji se protežu kroz čitav stari grad Venecije. Venecijanski kanali i gondole su jedno od najpoznatijih obilježja grada i njegove kulture. Autor je vjerno prikazao ljepotu i stil povijesnog grada na vodi. Bojama i detaljima je savršeno pretočio izgled i duh Venecije na slikarsko platno. 

Tehnika slike

Autor je sliku Venecije nacrtao akrilnim bojama na rastegnutom platnu veličine 50×70 cm vodoravne orijentacije. Za izradu ovog djela, slikar je koristio raznoliku paletu boja. Šarenim bojama poput žute, crvene i krem smeđe je naslikao kuće i zgrade u centru grada koje se nizaju uzduž kanala koji se nalazi u sredini slike. More koje protječe kanalom je naslikao svijetlim tonovima plave boje te je stvorio lagani efekt odraza neba na vodi. 

Gdje objesiti sliku?

Slika Venecije vam dolazi na adresu bez okvira, na rastegnutom platnu i spremna za vješanje. Dok čekate sliku preostaje vam pronaći pravo mjesto za sliku u vašem domu. Veličina i tema slike je idealna za prostoriju gdje provodite najviše vremena poput dnevnog boravka ili spavaće sobe. Možete ju naravno i objesiti u hodnik ili ulazni prostor kako bi bila prva stvar koju vidite kad uđete. Sve ovisi kako se slika uklapa u koncept uređenja vašeg doma.

Okvir za sliku

Okvir za sliku Venecije nije uključen u cijenu. Ako želite uokviriti sliku kontaktirajte nas jer imamo par okvira na raspolaganju. Uz ovu sliku će se najbolje uklopiti jednostavni tanki drveni okvir bijele ili crne boje bez unutarnjeg paspartua. Smatrate li da bi se široki okvir bolje uklopio u prostoriju gdje želite objesiti sliku, možete uzeti širi okvir zlatne ili sive boje s bijelim unutarnjim paspartuom. Tako će slika s okvirom pokriti više prostora na vašem zidu i dodatno istaknuti ljepotu slike.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika Venecije i njezinih kanala koju možete vidjeti ovdje je jedna od novijih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020