Art Kruno

Slika zalazak sunca Poreč

Cijena: 460 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, hodnik, kuhinja
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika zalazak sunca Poreč

Cijena: 460 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, hodnik, kuhinja
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika zalazak sunca - Poreč stari grad

Na fotografijama je prikazana slika zalazak sunca grada Poreča tijekom ljetnih mjeseci. Sunce se blago spušta i prepušta mjesto mjesecu i blago obasjava grad i more svojim posljednjim zrakama i sprema se na počinak. Na slici je prikazan pogled na stari grad Poreča s obližnje plaže. Slika savršeno predstavlja romantični ljetni ambijent koji možete doživjeti svake godine u ovom predivnom morskom gradu na zapadnoj obali istarskog poluotoka. 

Tehnika slike

Slika zalazak sunca Poreča je slikana akrilnim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm. Autor je koristio tople svijetle boje kako bi istaknuo ljepotu ljetnog zalaska sunca na jadranskoj obali. Pogled koji je prikazan na slici je prizor s obližnje plaže koja se nalazi južno od centra grada te prikazuje sunce u zalasku kako obasjava mirno more, brod i jezgru starog grada.

Gdje objesiti sliku?

Slika Poreča na kojoj je prikazan zalazak sunca dolazi bez okvira, na rastegnutom platnu i spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi pričvršćena mala kuka za vješanje. Dok čekate da vam slika stigne na adresu, preostaje vam pronaći pravo mjesto za sliku i postaviti čavao na zid gdje ju želite objesiti. Slika zalaska sunca će se savršeno uklopiti u vaš dnevni boravak, kuhinju ili hodnik. Također možete unijeti dašak ljeta na Jadranu i u vašu spavaću sobu ako vam odgovara.

Okvir za sliku

Slika zalaska sunca dolazi bez okvira. Ako želite uokviriti sliku slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko vrsta okvira na raspolaganju koji savršeno pristaju uz ovu sliku Poreča. Najbolje joj pristaje široki okvir s bijelim paspartuom srebrno-zlatne boje. Uz srebrno-zlatnu boju, ovoj slici dobro stoji i smeđi ili sivi okvir.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika zalaska sunca Poreča koju možete vidjeti ovdje je jedna od novijih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020