Art Kruno

Slika Masline na Brijunima

Cijena: 450 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, kuhinja, konoba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika Masline na Brijunima

Cijena: 450 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, kuhinja, konoba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Masline na Brijunima

Na fotografijama iznad je prikazana slika Masline koja se nalazi na Brijunima, poznatom otočkom arhipelagu na jugu Istre. Maslina je stara nekoliko stotina godina i razvila je veliko deblo i rasprostranjenu krošnju. U pozadini se nazire obala i plavo more. Ovaj prizor je tipičan za obalna područja uz Jadransko more te savršeno predstavlja mediteranski ambijent i svježu ljetnu atmosferu.

Tehnika slike

Slika Masline je crtana akrilnim bojama na rastegnutom platnu veličine 41×54 cm te je vodoravne orijentacije. Autor je koristio kombinaciju prirodnih boja poput plave, zelene, bijele i smeđe kako bi kreirao stvaran prikaz istarske obale i mora u daljini. Maslina je naslikana smeđom i zelenom bojom kako bi se što zornije prikazalo drvo masline. 

Gdje objesiti sliku?

Slika Masline na Brijunima vam dolazi već spremna za vješanje na rastegnutom platnu. Na pozadini slike se nalazi mala kukica za vješanje. Na vama je samo da odaberete pravo mjesto za ovu sliku u vašem domu i postavite čavao na mjesto gdje želite objesiti sliku. Ako želite unijeti malo mediteranskog ambijenta onda će ova slika na platnu biti idealna za vaš dnevni boravak, kuhinju, hodnik ili konobu.  

Okvir za sliku

Slika Masline na Brijunima ne dolazi s okvirom. Ako želite uokviriti sliku slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju koji se jako dobro uklapaju s ovom zidnom slikom masline. Uz ovu sliku najbolji će biti širi okvir s bijelim paspartuom i plavom vanjskom bojom. Uz plavu boju, treba spomenuti i zlatni i smeđi okvir koji također jako dobro odgovaraju ovoj slici. Ukoliko vam se tradicionalni okviri ne uklapaju u koncept uređenja prostorije gdje želite objesiti sliku, onda preporučamo da odaberete jednostavni tanki drveni okvir bijele boje bez paspartua. Takav okvir će dodatno istaknuti sliku te se neće previše isticati u prostoriji u kojoj se slika nalazi.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika masline na Brijunima koju možete vidjeti ovdje je jedna od standardnih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020