Art Kruno

Slika Mediteranska Maslina

Cijena: 460 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, hodnik, konoba, dar
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika Mediteranska Maslina

Cijena: 460 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, hodnik, konoba, dar
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Mediteranska Maslina

Zidna slika koju vidite iznad prikazuje staru mediteransku maslinu koja stoji na svom mjestu u prirodi nekoliko stotina godina. Masline poput ove na slici često ćete pronaći u priobalnim dijelovima Hrvatske, pogotovo u Dalmaciji. Stablo masline je jedan od simbola mediteranske prirode i kulture i možete ju pronaći u gotovo svakom dijelu jadranske obale, ali i u ostalim mediteranskim zemljama poput Italije, Španjolske, Grčke i sl.

Tehnika slike

Slika je crtana svježim akrilnim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm i vodoravne orijentacije. Autor je koristio svijetlu kompoziciju boja plavih, zelenih i smeđih tonova kako bi stvorio pravi mediteranski ambijent. Zelenom bojom je naglašena krošnja masline i livada na kojoj se nalazi, uz pokoji kršni kamen koji viri iz trave. Nebo u pozadini je slikano svijetlo plavom bojom a stablo masline i deblje grane su crtane smeđom bojom. Sve tri boje se skladno stapaju jedna s drugom te zajedno čine lijepi morski prizor koji će uljepšati vaš dom. 

Gdje objesiti sliku?

Slika dolazi vam dolazi na rastegnutom platnu već spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje koju samo treba zakačiti na zid u prostoriji. Jedino što morate jest pronaći pravo mjesto za vašu sliku. Slika mediteranske masline će se vrlo dobro uklopiti u vaš dnevni boravak iznad kauča ili blizu stola za jedenje. Sliku također možete i postaviti u kuhinju ili u hodnik. Ako u kući imate privatnu konobu onda je to savršeno mjesto za ovu maslinu.

Okvir za sliku

Slika stare mediteranske masline ne dolazi s okvirom. Ukoliko želite staviti sliku u okvir slobodno nas kontaktirajte. Uz ovu sliku najbolje pristaje tradicionalniji okvir srebrno-zlatne, plave ili smeđe boje s bijelim paspartuom. Ako se tradicionalni širi okvir s bijelim paspartuom ne uklapa u cijeli koncept uređenja vaše prostorije onda sliku možete uokviriti u jednostavni, tanki okvir bijele, krem ili smeđe boje bez paspartua.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika mediteranske masline koju možete vidjeti ovdje je jedna od novijih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020