Art Kruno

Slika mora i valova

Cijena: 460 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, hodnik, soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika mora i valova

Cijena: 460 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, hodnik, soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika mora i valova

Na fotografijama iznad vidi se slika mora i valova na platnu gdje je prikazano nemirno more s uzburkanim valovima kako udara o kamenitu obalu. U pozadini se naziru tamni oblaci i sprema se oluja i kiša. Autor je na slici savršeno prikazao prirodu kako najavljuje početak velikog nevremena kakvo nerijetko možete vidjeti na Jadranu duž cijele obale tijekom jeseni i ranog proljeća. 

Tehnika slike

Slika mora i valova je crtana akrilnim bojama na rastegnutom platnu veličine 41×54 centimetara vodoravne orijentacije. Autor je nemirno more i valove nacrtao bijelom i plavom bojom dok je za prikaz kamenite obale koristio kombinaciju smeđe, žute i sive boje. Nebo i nadolazeće oblake je zorno prikazao svijetlo plavom i sivom bojom. Tehnika slike je vrlo detaljna i dinamična gdje je autor vrlo precizno naslikao pred olujno stanje na jadranskoj obali.

Gdje objesiti sliku?

Sliku mora i valova ćete dobiti bez okvira, rastegnutu na platnu i spremnu za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje te vam preostaje jedino još pronaći pravo mjesto za sliku u vašem domu. More i valovi će se vrlo lijepo uklopiti u vaš dnevni boravak, iznad trosjeda ili televizije, isto tako će vam unijeti morski ambijent u kuhinju ili hodnik ovisno o tome gdje imate mjesta. U slučaju da ste veliki ljubitelj mora i obale, sliku možete objesiti i u vašu spavaću sobu gdje će vas svako jutro kada se probudite dočekati pogled na more.

Okvir za sliku

Slika mora dolazi bez okvira. Ako želite uokviriti sliku kako bi se što bolje uklopila u prostoriju gdje ju mislite objesiti kontaktirajte nas jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju koji savršeno odgovaraju ovoj slici. Prva i najbolja preporuka je da uokvirite sliku s širokim plavim okvirom s bijelim unutarnjim paspartuom. U slučaju da plavi okvir ne odgovara konceptu i stilu u kojem je vaš dom uređen, možete odabrati široki okvir sive ili zlatne boje s paspartuom. Ako želite manji okvir koji ne zauzima puno prostora onda se možete odlučiti za tanki drveni okvir bez unutarnjeg paspartua. Na taj način ćete uspješno naglasiti sliku bez da oduzmete puno prostora na zidu gdje se slika nalazi. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika mora i valova koju možete vidjeti ovdje je jedna od novijih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020