Art Kruno

Slika polja lavande

Cijena: 460 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrline boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, kuhinja, konoba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika polja lavande

Cijena: 460 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrline boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: Dnevni boravak, kuhinja, konoba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika polja lavande

Na fotografijama iznad je prikazana slika polja lavande. Slika prikazuje predivni mediteranski krajolik koji često možete vidjeti u južnim dijelovima Jadranske obale, najviše na dalmatinskim otocima. Na slici možete vidjeti ruralni pejzaž koji prikazuje puteljak okružen ljubičastim poljima lavande dok se u daljini naziru razbacane kuće i mjesta. 

Tehnika slike

Slika polja lavande je crtana svježim akrilnim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm vodoravne orijentacije. Kako bi zorno prikazao seoski krajolik i dočarao mediteranski ambijent, autor je koristio široku kombinaciju boja. Ljubičastom je naslikao polja lavande, kombinaciju bijele, smeđe i žute boje je koristio za pozadinu, kuće i puteljak, dok je nebo naslikao svijetlo plavom bojom.

Gdje objesiti sliku?

Slika polja lavande vam dolazi na rastegnutom platnu i spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje. Vama preostaje da pronađete idealno mjesto za sliku u vašem domu i postavite čavao na mjesto gdje želite objesiti sliku. Ova slika bi najbolje išla u dnevni boravak, kuhinju ili blagavaonicu. Ako slučajno imate manju konobu kući gdje primate goste ili održavate obiteljska okupljanja, slika lavande će se i tamo jako lijepo uklopiti. 

Okvir za sliku

Slika lavande dolazi bez okvira. Ako želite dodatno uljepšati i istaknuti sliku okvirom slobodno nas kontaktirajte. Imamo nekoliko okvira na raspolaganju koji se jako lijepo slažu uz ovu sliku polja lavande. Srebrno-zlatni ili plavi okvir s bijelim paspartuom jako dobro pristaju uz ovaj motiv te će lijepo istaknuti sliku u vašem domu. Ako tradicionalni široki okviri s paspartuom ne odgovaraju vašem konceptu uređenja prostorije, onda možete odabrati jednostavan tanki bijeli drveni okvir bez unutarnjeg paspartua kako bi dodatno naglasili sliku ali da se uklapa u kućni dekor vašeg doma. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika polja lavande koju vidite iznad je jedna od njegovih prvih motiva koje je naslikao. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020