Art Kruno

Polje Suncokreta

Cijena: 500 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, kuhinja, soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Polje Suncokreta

Cijena: 500 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: Rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, kuhinja, soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Polje Suncokreta na platnu

Slika na platnu prikazuje polje suncokreta koje okružuje malu seosku kuću u prirodi. Vedri suncokreti jarke žute boje ispunjuju cijelo polje ispred kuće u daljini, dok se u pozadini vidi pokoje zimzeleno drveće i velika planina na obzoru. Slika malo podsjeća na djela svjetski poznatog nizozemskog slikara Vincenta Van Gogha.

Tehnika Slike

Slika polje suncokreta je crtano akrilnim bojama na rastegnutom platnu veličine 41×54 cm vodoravne orijentacije. Autor je uspio zorno prikazati ljepotu prirode i ruralnog ambijenta. Suncokreti su naslikani jakom žutom bojom, dok je okolina slike nacrtana u blagim zelenim, smeđim i plavim kombinacijama boja. 

Gdje objesiti sliku?

Slika Suncokreta stiže na vašu adresu bez okvira, na rastegnutom platnu i spremna za vješanje. Na pozadini slike ćete pronaći malu kuku za vješanje te vam preostaje zadatak da pronađete najbolje mjesto za sliku u vašem domu. Polje suncokreta će se jako dobro uklopiti u vaš dnevni boravak, kuhinju, hodnik ili spavaću sobu. 

Okvir za sliku

Slika polja suncokreta ne dolazi bez okvira. U slučaju da imate želju uokviriti sliku, kontaktirajte nas putem telefona, maila ili društvenih mreža jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju za ovu sliku. Uz Polje Suncokreta najbolje pristaje široki okvir zlatne boje s bijelim paspartuom. Zlatni okvir će dodatno istaknuti ljepotu i slike te će unijeti svježinu u prostorije vašeg doma. Ukoliko vam ne odgovara široki okvir, možete odabrati jednostavni tanki drveni okvir bijele boje. S tanjim okvirom nećete izgubiti puno prostora na zidu i uspješno ćete dodatno naglasiti sliku u vašem dnevnom boravku.

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika. Slika polja suncokreta koju možete vidjeti ovdje je jedna od novijih motiva u galeriji. Uz krajolike prirode, mora i gradova, Kruno je proširio svoj stil na portrete poznatih osoba, ženskih aktova, slike životinja i ponekad naslika apstraktnu sliku. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020