Art Kruno

Slike žena na platnu

Slike žena na platnu

Dobrodošli u kategoriju: Slike žena na platnu. Niže ćete pronaći veliki broj slika aktova žena u različitim prizorima i situacijama. Slike koje se nalaze u ovoj kategoriji će se sigurno uklopiti u uređenje vašeg doma. Slike prikazuju žene kako plešu, sviraju, šetaju gradom i plažom. leže na krevetu ili sjede u spavaćoj sobi. Ovaj tip slika najbolje će se uklopiti u vašu spavaću sobu, hodnik ili dnevni boravak. Moramo vas upozoriti da neke slike nisu za osobe mlađe od 18 godina 🙂

Slika španjolske plesačice

Slika španjolske plesačice

Scena na slici prikazuje sliku žene u crvenoj haljini kako lepršavo pleše uz ritmove španjolske tradicionalne glazbe s cvijetom u kosi i crnom lepezom u rukama.

Slika žene sa saksofonom

Slika žene sa saksofonom u bijeloj haljini

Slika prikazuje mladu glazbenicu u bijeloj dugoj haljini koja svira opuštajuću Jazz glazbu sa svojim saksofonom. 

Slika žene na plaži u crvenoj haljini

Na slici je prikazana predivna dama u laganoj crvenoj ljetnoj haljini kako šeta pješčanom plažom i čuva svoj šešir od ljetnog povjetarca.

Slika djevojke s kišobranom

slika djevojke s kišobranom

Slika prikazuje mladu djevojku u crvenom kaputu ispod bijelog kišobrana. Uhvaćena je u šetnji gradom tijekom kišnog jesenskog dana.

Slika žene: Ljepotica Venecije

slika žene Ljepotica Venecije - ženski aktovi - Art Kruno

Slika prikazuje mladu otmjeno odjevenu damu koja je naslonjena na ogradu kanala u Veneciji. Ljepotica uživa u buketu ruža koji se nalazi pored i pogledom zamišlja susret sa svojim Casanovom.

Slika afričke žene

Na slici je prikazana prekrasna dama iz profila. Djevojka nosi tradicionalnu afričku haljinu šarenih tonova a na glavi ima crvenu maramu.

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020