Art Kruno

Slika afričke žene

Cijena: 580 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: akrilne boje na platnu
Orijentacija: okomito (vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: spavaća soba, dnevni boravak
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika afričke žene

Cijena: 580 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: akrilne boje na platnu
Orijentacija: okomito (vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: spavaća soba, dnevni boravak
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika afričke žene na platnu

Slika afričke žene koju vidite iznad prikazuje mladu djevojku odjevenu u tradicionalnu afričku odjeću. Žena nosi široku haljinu šarenih toplih boja a na glavi nosi crveni šešir. Autor je naslikao lice žene iz profila i nije istaknuo detalje lica kao na ostalim slikama. Na licu se jedino vidi nos, usta i oči ostalo je prepušteno vašoj mašti i percepciji slike. Afričko slikarstvo je vrlo specifično i interesantno te se dosta razlikuje od europske umjetnosti u koje spadaju većina slika iz naše galerije. Ova slika je prvo djelo autora u ovom stilu jer je tek započeo istraživati ovakav afrički stil umjetnosti.

Tehnika slike

Tehnika kojom je nacrtana slika afričke žene je akril na platnu. Autor je ovu predivnu mladu damu naslikao akrilnim bojama u crvenim i narančastim tonovima kako bi realno prikazao tradicionalnu nošnju koja je specifična i istaknuta u afričkoj kulturi. Slika je crtana na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm okomite orijentacije. Glavni lik slike je nacrtan u živim šarenim bojama koje su dodatno izražene zbog sive i mutne pozadine koja ispunjava ostatak slike.

Gdje objesiti sliku?

Slika mlade dame u afričkom stilu dolazi bez okvira već spremna za vješanje. Afrički stil kojim je ova slika nacrtana nije baš za svaku prostoriju. Ako je vaš dom uređen na način da bi se ova slika lijepo uklopila u cijeli koncept i okolinu onda ju možete naručiti i objesiti u dnevni boravak, spavaću sobu ili kuhinju.

Okvir za sliku

Slika afričke djevojke dolazi bez okvira. Ako ste se odlučili uokviriti sliku, kontaktirajte nas jer imamo nekoliko okvira na raspolaganju. Uz ovu sliku najbolje odgovara širi okvir srebrno-sive boje sa bijelim paspartuom. Ako vam se tradicionalniji dizajn okvira s paspartuom ne uklapa u cijelokupni koncept uređenja prostorije gdje želite objesiti sliku, onda možete odabrati jednostavni tanki okvir bijele ili crne boje bez unutarnjeg paspartua. Okvir će svakako dodatno istaknuti sliku i sigurno će pridonijeti ljepoti prostorije u koju je planirate objesiti.

O Autoru

Autor slike koju vidite iznad je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te uz standardne slike prirode i gradova voli slikati životinje, portrete poznatih ličnosti iz 20-og i 21-og stoljeća, a posebno voli slikati aktove žena u različitim životnim situacijama i scenama. Ova slika mlade dame u afričkoj haljini je prvo njegovo djelo koje je inspirirano afričkim slikarstvom.

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020