Art Kruno

Slika djevojke s kišobranom

Cijena: 380 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 30×60 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, hodnik, soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika djevojke s kišobranom

Cijena: 380 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 30×60 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, hodnik, soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika djevojke s kišobranom - akt žene na platnu

Na fotografijama iznad je prikazana slika djevojke s kišobranom u šetnji gradom tijekom kišnog jesenskog dana. Mlada dama je odjevena u fini crveni kaput i crnim cipelama s potpeticom. U desnoj ruci nosi elegantnu torbicu, dok je od kiše štiti mali bijeli kišobran. Slika prikazuje tmurni kišni dan tijekom jeseni. Autor je za ovu sliku dobio inspiraciju od poznatih slikara i slikarica kojima je specijalnost slikanje aktova žena.

Tehnika slike

Slika djevojke s kišobranom je slikana akrilnim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 30×60 cm okomite orijentacije. Žena koja je glavni lik na slici, je naslikana crvenom i crnom bojom dok je kišobran koji drži u lijevoj ruci bijele boje što stvara skladni kontrast boja. Pozadina je slikana mutnim tonovima žute bijele i krem boje kako bi se prikazao kišni ljetni dan.

Gdje objesiti sliku?

Slika mlade dame s kišobranom vam dolazi bez okvira, na rastegnutom platnu već spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje. Dok čekate sliku da stigne na vašu adresu, preostaje vam jedino pronaći pravo mjesto za nju i postaviti čavao za vješanje. Slika je tanjeg i izduženog oblika te ne zahtjeva puno prostora i vrlo ćete lako pronaći mjesto za nju u vašem dnevnom boravku, hodniku ili spavaćoj sobi. 

Okvir za sliku

Slika ne dolazi s okvirom, može samostalno stajati bez okvira na vašem zidu. Ako želite uokviriti sliku preporučamo da odaberete jednostavni tanki drveni okvir crne ili bijele boje bez unutarnjeg paspartua. Tanki okvir će dodatno naglasiti sliku u vašem prostoru i neće zauzeti puno mjesta na vašem zidu. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te uz standardne slike prirode i gradova voli slikati životinje, portrete poznatih ličnosti iz 20-og i 21-og stoljeća, a posebno voli slikati aktove žena u različitim životnim situacijama i scenama.

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020