Art Kruno

Slika španjoske plesačice

Cijena: 600 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 44×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, spavaća soba
Okvir: Uključen u cijenu (srebrno zlatna boja)

Slika španjoske plesačice

Cijena: 600 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 44×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, spavaća soba
Okvir: Uključen u cijenu (srebrno zlatna boja)

Telefon: 091 546 2022

Slika španjolske plesačice Flamenca

Na fotografijama iznad je prikazana slika španjolske plesačice. Djevojka koja predstavlja plesačicu nosi dugu, lepršavu crvenu haljinu i crnu lepezu u lijevoj ruci dok se tijelom zanosno kreće u ritmovima glazbe.  Slika prikazuje scenu jednog od najpoznatijih plesova i glazbe u Španjolskoj, a to je “Flamenco” koji potječe iz južnih dijelova pirenejskog poluotoka. Plesačica na slici savršeno prikazuje svu raskoš i ljepotu ovog plesa i kulture.

Tehnika slike

Slika španjolske plesačice je nacrtana akrilnim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 44×54 cm okomite orijentacije. Autor je prikazao mladu plesačicu u vrlo lijepom večernjem izdanju s kombinacijom crvenih i crnih elemenata. Haljina i ukras u kosi djevojke su izrazito jake crvene boje dok njezina kosa i lepeza koju drži u ruci su crne boje, Pozadina slike je slikana u toplim i šarenim bojama koje kreiraju ozračje večernje zabave i plesa.

Gdje objesiti sliku?

Ova slika mlade djevojke dolazi s okvirom i spremna je za vješanje. Okvir koji vidite je iznad je srebrno zlatne boje te dimenzija slike s okvirom je 44×55 cm. Na pozadini okvira se nalazi mala kuka za vješanje. Vama jedino preostaje da pronađete pravo mjesto za ovu sliku plesačice i da postavite čavao na zid gdje je želite objesiti. Dnevni boravak i spavaća soba su najbolje prostorije gdje će ova slika zablistati i uljepšati vaš dom. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te uz standardne slike prirode i gradova voli slikati životinje, portrete poznatih ličnosti iz 20-og i 21-og stoljeća, a posebno mu je drago slikati aktove žena u različitim životnim situacijama i scenama. Slika španjolske plesačice koju vidite iznad je pravi primjer kako se ljepota i posebnost žene i plesa mogu pretočiti na slikarsko platno.

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020