Art Kruno

Slika žene na plaži u crvenoj haljini

Cijena: 450 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, spavaća soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Slika žene na plaži u crvenoj haljini

Cijena: 450 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Okomito (Vertikalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, spavaća soba
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika žene na plaži u crvenoj haljini​

Iznad je prikazana slika žene na plaži u crvenoj ljetnoj haljini i crvenim šeširom. Mlada dama šeta bosa pješčanom plažom i gleda u smjeru mora. Ljetno sunce joj obasjava lice dok joj vjetar pokušava uzeti šešir. Slika predivno prikazuje pješčanu plažu koja se može pronaći na obalama Španjolske.   

Tehnika slike

Slika žene na plaži je crtana akrilnim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm. Cijela slika je u toplijim svijetlim bojama. Haljina i šešir su naslikani jakom crvenom bojom, pozadina slike gdje se vidi pijesak i suncem obasjano nebo je naslikana kombinacijom žute i smeđe boje. 

Gdje objesiti sliku?

Ova slika žene na plaži dolazi na rastegnutom platnu s drvenom podstavom i već spremna za vješanje. Na pozadini slike se nalazi mala kuka za vješanje. Vama jedino preostaje da pronađete pravo mjesto za sliku u vašem domu i da stavite čavao na zid. Slika će se idealno uklopiti u vaš dnevni boravak i hodnik, a možete ju postaviti i u vašu spavaću sobu. Slika će unijeti dašak ljeta i svježine u bilo koju prostoriju vašeg doma. 

Okvir za sliku

Slika žene na plaži ne dolazi s okvirom te može biti obješena bez okvira. Ako želite uokviriti sliku kako bi se bolje uklopila u vaš dnevni boravak ili sobu slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko okvira koji se jako lijepo uklapaju s ovom slikom. Uz ovu sliku žene najbolje odgovara standardni okvir srebrno-zlatne boje sa bijelim paspartuom. Ako tradicionalni širi okvir s paspartuom ne odgovara konceptu uređenja vašeg doma, možete odabrati jednostavni tanki drveni okvir bijele ili crne boje bez unutarnjeg paspartua. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te uz standardne slike prirode i gradova voli slikati životinje, portrete poznatih ličnosti iz 20-og i 21-og stoljeća, a posebno mu je drago slikati aktove žena u različitim životnim situacijama i scenama. 

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020