Art Kruno

Slike Životinja

Slike Životinja

U odjelu slike životinja pronaći ćete veliki izbor slika na platnu koje prikazuju predivne životinje u svojim prirodnim okruženjima i situacijama. Najviše ćete vidjeti motive konja jer su to najfotogeničnije životinje i jako lijepo se mogu nacrtati u različitim oblicima i prikazima. Uz konje pronaći ćete još i lovačke motive gdje ćete vidjeti životinje na koje lovci često nailaze tijekom svojeg boravka u šumi. Od divljih životinja vidjet ćete slike za zid koje prikazuju životinje poput vuka, medvjeda, fazana, prepelice, divlje svinje i ostalih stanara šuma u Hrvatskoj i okolici. Slike manjih formata su idealne kao poklon nekome od prijatelja ili mlađih članova obitelji. Niže možete vidjeti sve životinje koje imamo u našoj galeriji

Slika: Dva zaljubljena konja

Dva zaljubljena konja - slika na platnu - Art Kruno - slike životinja

Na slici je autor prikazao zaljubljeni par dva konja, smeđe i bijele boje, kako zagrljeni stoje priljubljenih glava. Na slici se osjeti ljubav i privrženost između njih.

Slika: Smeđi konj u divljini

Smeđi konj u divljini - slika na platnu - Art Kruno - slike životinja

Slika prikazuje veličanstvenog smeđeg konja kako slobodno galopira u divljini Konj je prikazan u pokretu gdje trči livadom i uživa u slobodi i ljepoti prirode oko sebe. 

Posebne narudžbe

Imate posebnu sliku u glavi koja bi idealno pristajala vašem domu, ali je ne možete nigdje pronaći? Postoji mogućnost posebne izrade slike po narudžbi gdje će autor prema vašim željama i zamislima kreirati sliku za vas baš kako ste je zamislili. Možete tražiti sliku nekog krajolika, kuće ili grada koji je vama drag a niste nigdje pronašli takvu sliku. Možda želite napraviti portret vaše obitelji ili najdražih prijatelja ili želite zabavni portret vašeg kućnog ljubimca? Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit vezano za sliku koju bi htjeli da se naslika. Možete nas kontaktirati putem maila, nazvati na telefon ili nam pisati na društvenim mrežama. 

Informacije o stranici

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020