Art Kruno

Slika Dva Konja

Cijena: 480 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: akrilne boje na platnu
Orijentacija: vertikalno – okomito
Podloga: prirodno platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, spavaća soba, hodnik
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika Dva Konja

Cijena: 480 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: akrilne boje na platnu
Orijentacija: vertikalno – okomito
Podloga: prirodno platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: dnevni boravak, spavaća soba, hodnik
Okvir: Nije uključen u cijenu

Telefon: 091 546 2022

Slika dva konja na platnu

Autor na slici prikazuje dva konja priljubljenih jedan uz drugog kako izražavaju ljubav i privrženost jedan drugome. Bijeli konj je naslonjen na smeđeg konja i uživa u toplini i blizini drugoga. U fokusu slike su njihove glave i pogled jedan prema drugome. Slika na platnu prikazuje istinsku ljubav i povezanost dviju plemenitih životinja te budi osjećaje topline i sreće. Autoru su konji jedne od najdražih životinja zbog svoje plemenitosti i ljepote. Inspiraciju za ovu sliku je pronašao u djelima mnogih poznatih slikara iz povijesti poput George-a Stubbsa i Edgara Degasa, slikara koji su poznati po slikama konja. Prikaz konja koju vidite iznad će se vrlo dobro uklopiti kao slika za zid u dnevni boravak, hodnik ili spavaću sobu Vašeg doma. 

Tehnika Slike

Za izradu slike dva konja, autor je koristio lagane akrilne boje koje je nanio klasičnim slikarskim kistom. Podloga na kojoj je slika nacrtana je prirodno platno dimenzija 41×54 centimetara okomite orijentacije. Kompozicija boja je u blagim smeđim, bijelim i ružičastim tonovima koji se skladno uklapaju i prikazuju dva zaljubljena konja u zagrljaju. Platno je navučeno na drvenu podstavu te je slika spremna za vješanje na zid. 

Gdje objesiti sliku?

Sliku dva konja na platnu dobijate već pripremljenu za vješanje. Na vama je samo da pronađete idealno mjesto gdje će slika uljepšati Vaš dom. Ova slika konja će se savršeno uklopiti u bilo koji dnevni boravak, može pronaći svoje mjesto u hodniku, dječjoj ili spavaćoj sobi. Ako ste veliki ljubitelj ovih plemenitih životinja onda je ova slika idealna za Vas.

Okvir za sliku

Slika dolazi originalno bez okvira ali postoji nekoliko opcija za uokviravanje ove slike konja. Sliku na platnu možete uokviriti jednostavnim drvenim okvirom čiste bijele ili krem boje bez Paspartua.  S takvom vrstom okvira slika će doći više do izražaja. Ukoliko vam je potreban malo širi i deblji okvir kako bi se uklopilo s ostatkom dekora, možete se odlučiti za okvir sa bijelim paspartuom i vanjskim okvirom zlatne ili sivo-srebrne boje. Deblji okvir je dostupan u još nekoliko boja poput plave, smeđe, srebrno-zlatne, svijetlo-crvene i zelene boje. Preporuka za ovu sliku je čista zlatna, smeđa ili sivo-srebrna boja. Ako želite vidjeti kako izgleda slika s okvirom pošaljite nam upit i poslat ćemo vam fotografiju da vidite kako izgleda slika s okvirom. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te uz standardne slike prirode i gradova voli slikati životinje poput konja, psa, medvjeda, vuka i ostalih životinja koje se mogu pronaći na području Hrvatske. Konji su mu posebno dragi zbog svoje ljepote i veličanstvenosti. Ostale motive konja možete pronaći kategoriji “Slike Životinja” u našoj online galeriji.

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
4.9/5
This was a gift for my mother, who is a huge horse enthusiast. She absolutely loved the painting and is getting it framed to showcase in the living room. Beautiful artwork!
Aussie
USA

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020