Art Kruno

Slika konja na platnu

Cijena: 480 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: poklon prijatelju, dnevni boravak
Okvir: Nije uključen u cijenu

 

Slika konja na platnu

Cijena: 480 kn

Osnovne informacije: 
Veličina: 41×54 cm
Tehnika: Akrilne boje na platnu
Orijentacija: Vodoravno (Horizontalno)
Podloga: rastegnuto platno
Autor: Kruno Petrović
Primjena: poklon prijatelju, dnevni boravak
Okvir: Nije uključen u cijenu

 

Telefon: 0915462022

Slika konja - smeđi konj u divljini

Na fotografijama iznad je prikazana slika konja koji veselo trči otvorenom livadom u prirodi. Smeđi konj galopira kroz divljinu i uživa u svojoj slobodi. Autor je prikazao ovu plemenitu životinju u svom punom sjaju i ljepoti. Autor voli slikati životinje a posebice konje iz razloga što su lijepi, plemeniti i imaju jaku osobnost koja se uvijek lijepo može pretočiti na platno. Inspiraciju je pronašao kod poznatih slikara konja poput Edgara Degasa, George-a Stubbs-a i Jamesa Warda. 

Tehnika Slike

Slika konja je naslikana akrilnim bojama na rastegnutom platnu dimenzija 41×54 cm vodoravne orijentacije. Konj na slici je nacrtan smeđim bojama, tijelo i glava su obojani tamnijim tonovima smeđe boje a griva i rep koji vijore na vjetru su obojani svijetlo smeđom bojom. Pozadinom dominira kombinacija svijetlo zelene i plave boje. 

Gdje objesiti sliku?

Slika smeđeg konja u prirodi dolazi na rastegnutom platnu već spremna za vješanje. Na pozadini slike ćete pronaći malu kuku za vješanje. Vama jedino još preostaje da pronađete idealno mjesto sliku konja i postavite čavao. Koja bi to prostorija mogla biti? Ova slika životinje može uljepšati vaš dnevni boravak, hodnik, dječju sobu ili pak vašu spavaću sobu. 

Okvir za sliku

Slika dolazi bez okvira. Ako želite uokviriti ovu sliku slobodno nas kontaktirajte jer imamo nekoliko tipova okvira na raspolaganju koja savršeno odgovaraju ovoj slici smeđeg konja. Ako želite samo malo istaknuti sliku bez dodatnih boja i širine, onda možete uzeti jednostavni drveni okvir bez paspartua bijele ili crne boje. Na taj način će se slika dodatno istaknuti ali neće iskakati previše iz cijelog koncepta uređenja vašeg životnog prostora. Ako želite uokviriti sliku na malo tradicionalniji način, onda možete odabrati širi model okvira s drvenim bijelim paspartuom. Ovaj model okvira imamo u nekoliko boja. Okvir za ovu sliku može biti u nekoliko boja: smeđa, siva, srebrno zlatna ili zelena. 

O Autoru

Autor slike je Kruno Petrović, lokalni umjetnik iz Poreča, malog gradića koji se nalazi na zapadnoj obali Istre. Primarno se bavi slikanjem morskih, ruralnih i gradskih krajolika te uz standardne slike prirode i gradova voli slikati životinje poput konja, psa, medvjeda, vuka i ostalih životinja koje se mogu pronaći na području Hrvatske. Konji su mu posebno dragi zbog svoje ljepote i veličanstvenosti. Ostale motive konja možete pronaći kategoriji “Slike Životinja” u našoj online galeriji.

Sviđa vam se slika? Podijelite ju sa svojim prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Informacije o trgovini

Zapratite nas na društvenim mrežama

© All rights reserved Art Kruno 2020