Art Kruno

Uvjeti Kupnje i Transport

Samostalni Obrt Art Kruno sa sjedištem u Poreču (Ulica Pulska 32, 52440 Poreč) vlasnik je i upravlja stranicom www.artkruno.com Korištenjem bilo kojeg djela navedene stranice artkruno.com smatra da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim uvjetima korištenja, uvjetima prodaje te izjavom o zaštiti privatnosti. Ukoliko se kao korisnik ne slažete s istima i ne prihvaćate ih, molimo Vas da se ne koristite ovom internet stranicom.

Slike i drugi materijali na našim stranicama ne smiju se kopirati osim kada se koriste za nekomercijalnu uporabu odnosno vlastite potrebe. U drugim slučajevima samo uz prethodno izričito odobrenje vlasnika stranice odnosno odobrenje obrta Art Kruno.

Uvjeti kupnje:

Uvjeti kupnje zajedno s Uvjetima korištenja definiraju i dio su ugovora o kupoprodaji između obrta Art Kruno i Kupca. Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje proizvod putem stranice artkruno.com telefona, e-maila ili društvenih mreža. Kupcem se smatra svaka osoba koja naruči barem jedan proizvod te popuni tražene podatke i procesira narudžbu. Prodavatelj je obrt Art Kruno sa sjedištem na adresi: Pulska 32, 52440 Poreč OIB: 51592494214, Erste Banka HR0424020063201613190 te obavlja uslugu zaprimanja upita i posebnih narudžbi putem internet stranice artkruno.com Prihvaćanjem uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i da se u potpunosti slaže s Uvjetima kupnje i Uvjetima korištenja.

Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe ili preda telefonsku narudžbu. Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:
E-banking-om
Pouzećem
Putem PayPal servisa (samo za kupce izvan RH)
U trenutku kada je narudžba zaprimljena putem naše internet stranice, prodavatelj će elektronskim putem u obliku e-mail-a obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.

Dostava:

Naručene slike se šalju nakon primljene uplate za plaćanje putem e-banking-a, ili PayPal servisom ili nakon primitka narudžbe kod plaćanja pouzećem. Dostavu naših slika u Hrvatskoj vrši se putem Hrvatske Pošte, DPD ili GLS-a. Dostavu proizvoda izvan RH vrši se najpovoljnijom opcijom ovisno o lokaciji kupca (DPD, GLS, Hrvatska pošta ili Overseas Express). Cijena dostave za RH iznosi se kreće od 20 do 200 kn, ovisno o broju i veličini naručenih slika. U vrijeme promotivnih aktivnosti postoji mogućnost da dostava bude besplatna. Vrijeme dostave unutar Hrvatske je unutar 5 radnih dana od zaprimljene narudžbe. Troškove dostave izvan RH ovise o težini paketa te ga je najlakše izračunati preko online kalkulatora Hrvatske Pošte za međunarodni promet. Za narudžbe izvan RH uobičajeno vrijeme dostave je može potrajati do 2 tjedna unutar EU, dok u države izvan EU može potrajati do 7 tjedana.

Reklamacije I povrati:

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:  Isporuka robe koja nije naručena i  Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu U slučaju zahtjeva za povratom robe iz opravdanih razloga molimo kupca da nam se što prije javi na kako bi ispravili pogrešku i zajednički dogovorili najbolje rješenje. U slučaju da je paket vidljivo oštećen te s razlogom sumnjaju da su proizvodi oštećeni u transportu molimo kupce da odbiju primiti takvu pošiljku te nas kontaktiraju na  kako bi Vam poslali zamjenski paket. Isto tako Kupac ima pravo na povrat novca ukoliko nije zadovoljan proizvodom u roku od 30 dana od dana narudžbe. Ispod možete pročitati uvjete povrata.

Uvjeti povrata:

Ako kupac nije zadovoljan proizvodom te postoji valjan razlog za povrat novca, postoji mogućnost povrata novca. Koja je procedura povrata? Povrat slike i novca se odvija na slijedeći način. Kupac mora kontaktirati Art Kruno na info@artkruno.com  i pismeno poslati zahtjev za povratom robe te navesti razlog povrata. Kupac je u tom slučaju dužan vratiti sliku I poslati na adresu Art Kruno te platiti povratnu dostavu u punom iznosu.

Povrat robe na skladište greškom kupca:

Ukoliko ste napravili narudžbu koju smo procesirali, zapakirali i poslali dostavnom službom na vašu adresu, a niste ju zaprimili (npr. dostavna služba nije našli kupca na adresi, dogovorena je isporuka na drugu adresu koja opet nije pronađena, unesena je kriva adresa ili nema na toj adresi nikoga s tim prezimenom, kupac je odbio primiti pošiljku i slično), zadržavamo pravo odbijanja ponovnog procesiranja narudžbe tog kupca. Svaka dostava koju šaljemo kupcu (i dodatno šaljemo natrag na skladište) nam generira određeni trošak u poslovanju i pokazuje nerazumijevanje i nepoštovanje kupca prema nama te zadržavamo pravo odbijanja slanja pošiljke ponovo takvim kupcima. Pored web stranice, postoje i fizička prodajna mjesta na kojima se mogu pronaći naši proizvodi tako da uvijek postoji alternativa za web narudžbe.

© All rights reserved Art Kruno 2021

Ova internetska stranica koristi kolačiće za praćenje aktivnosti na stranici i pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem ove stranice slažete se s korištenjem kolačića koji se mogu koristiti i u oglašivačke svrhe (cookies). Više o tome možete pronaći u našim Pravilima privatnosti. Vaš Art Kruno tim.